Konnekuljetuksen otteluennakko: Vuosi päätökseen Raumalla

JYP päätti vuoden 2022 kotipelien osalta tyylikkäästi, kun Ässät kaatui torstaina lukemin 5–0. Kyseessä oli yksi kauden vakuuttavimpia esityksiä, jossa Ville Niemisen mukaan näkyi pelin tärkeys oikealla tavalla.

– Joitakin voi jännittää, kun on “pakkovoiton” paikka ja se käsiteltiin oikealla tavalla. Niklas Rubin otti taas huipputorjuntoja ja piti peliä tasaisena, mutta me olimme erittäin vahvasti hyökkäävä joukkue.

Perjantaina edessä on vuoden huipennus myös vieraspelien osalta, kun bussi suuntaa Raumalle. Joukkueet kohtasivat heti alkukaudesta kahdesti, kun molemmat joukkueet voittivat oman kotipelinsä. Haaste tulee olemaan kova, sillä Lukko on sarjajohtaja ja päästänyt koko Liigassa vähiten maaleja.

– Lukko on todella hyvä hyökkäysalueen hyökkäyspeliä pelaava joukkue, joten heille pitää syöttää omaa lääkettä. He eivät ole pelanneet eilen ja tulevat varmasti päälle kuin yleinen syyttäjä, joten välillä pitää myös tunnistaa tilanteet ja pelata simppelisti, jotta emme jää heidän pyörityksensä alle, Nieminen analyseeraa.

Kokoonpanopuolella nähdään todennäköisesti yksi muutos, kun pelaava maalivahti vaihtuu. Kyseessä olisi Veini Vehviläisen ensimmäinen lepopeli JYP-paluunsa jälkeen.

Mikäli et pääse paikan päälle Raumalle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.

Toimittaja: Jere Korkalainen