Tervetuloa mukaan juhlakaudelle – kausikortit nyt myynnissä

Kausi 2023-2024 on JYPin 100-vuotisjuhlakausi, ja seuran vaiheikasta historiaa tullaan kunnioittamaan koko kauden ajan monin eri tavoin. Kausikorttilaisena pääset mukaan tärkeimpään – eli kotiotteluihin. Ilman JYP-yhteisöä ei ole seuraa, ja kausikorttilaisena olet tärkeä osa JYP-yhteisöä. Joukkue ja koko organisaatio haluavat antaa parastaan tulevalla kaudella.

Kauskortit myynnissä Ticketmasterin lippukaupassa sekä JYP-toimiston kautta puhelimitse 0207 931 000 tai sähköpostitse jypliiga@jypliiga.fi (arkisin 9-16).

Lue lisää juhlakauden tapahtumista täältä.

Tulevan kauden kausikortit ovat automaattisesti voimassa myös Playoff -otteluissa keväällä 2024. Playoff-otteluista lähetään lasku kausikorttilaisille toteutuneiden otteluiden ja voimassa olevan hinnaston mukaan.

Alta löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet kausikortin hankintaan. Tervetuloa mukaan historialliselle, 100-vuotisjuhlakaudelle!

Uusi kausikorttiasiakas

Mikäli sinulla ei ollut kausikorttia edellisellä kaudella, voit ostaa uuden kortin Ticketmasterin sivuilta, Ravintola Hurrikaanista (arkisin klo 9-13) tai JYP toimistolta (arkisin klo 9-16). Huomioithan, että JYP-toimisto ja Ravintola Hurrikaani ovat suljettuina 23.6.-1.8 välisen ajan.

Kausikorttien uusiminen

Voit uusia kausikortin kahdella eri tavalla:

  • Käymällä JYP toimistolla (arkisin klo 9-16) tai Ravintola Hurrikaanissa (arkisin klo 9-13). Maksutapoina kelpaa käteinen, maksukortit sekä liikunta- ja kulttuuriedut (Epassi, Edenred tai Smartum). Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla, perimme 10€ laskutuslisän.
  • Saat Ticketmasterilta sähköpostitse 4.5. ohjeet, kuinka uusit kausikorttisi laskutuksella. Ticketmaster perii laskutuslisän 10€/tilaus. Mikäli et saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: fan.support@ticketmaster.fi

Vanhat kausikortit toimivat maksamisen jälkeen. Kortteja ei uusita.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet istumapaikkakausikortti (D2-D3 katsomosta) 329 €.