Tervetuloa mukaan juhlakaudelle – kausikortit nyt myynnissä

Kausi 2023-2024 on JYPin 100-vuotisjuhlakausi, ja seuran vaiheikasta historiaa tullaan kunnioittamaan koko kauden ajan monin eri tavoin. Kausikorttilaisena pääset mukaan tärkeimpään – eli kotiotteluihin. Ilman JYP-yhteisöä ei ole seuraa, ja kausikorttilaisena olet tärkeä tukija seuralle. Joukkue ja koko organisaatio haluavat antaa parastaan tulevalla kaudella. Uudista kausikorttisi ja tule mukaan juhlakaudelle!

Kausikortit juhlakaudelle 2023-2024 ovat nyt myynnissä! Juhlakauden tapahtumista voit lukea lisää täältä.

Tulevan kauden kausikortit ovat automaattisesti voimassa myös Playoff -otteluissa keväällä 2024. Playoff-otteluista lähetään lasku kausikorttilaisille toteutuneiden otteluiden ja voimassa olevan hinnaston mukaan.

Alta löydät ohjeet kausikortin hankintaan. Tervetuloa mukaan historialliselle, 100-vuotisjuhlakaudelle!

Uusi kausikorttiasiakas

Mikäli sinulla ei ollut kausikorttia edellisellä kaudella, voit ostaa uuden kortin Ticketmasterin sivuilta, Ravintola Hurrikaanista (arkisin klo 9-13) tai JYP toimistolta (arkisin klo 9-16).

Kausikorttien uusiminen

Edellisen kauden kausikorttiasiakkailla on etuosto-oikeus omalle paikalleen. Pidämme nämä paikat pois yleisestä myynnistä 9.6. saakka.

Voit uusia kausikortin kahdella eri tavalla:

  • Käymällä JYP toimistolla (arkisin klo 9-16) tai Ravintola Hurrikaanissa (arkisin klo 9-13). Maksutapoina kelpaa käteinen, maksukortit sekä liikunta- ja kulttuuriedut (Epassi, Edenred tai Smartum). Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla, perimme 10€ laskutuslisän.
  • Saat Ticketmasterilta sähköpostitse 4.5. ohjeet, kuinka uusit kausikorttisi laskutuksella. Ticketmaster perii laskutuslisän 10€/tilaus. Mikäli et saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: fan.support@ticketmaster.fi

Vanhat kausikortit toimivat maksamisen jälkeen. Kortteja ei uusita.

Nopean ostajan etu

Kaikki 9.6. loppuun mennessä kausikorttinsa maksaneet saavat yhteen vapaavalintaiseen kotiotteluun illallisbuffetin sekä sisäänpääsyn Hurrikaaniklubille (arvo kausikortilla 39,00€ norm. 57,00€). Etu on käytettävä lokakuun 2023 loppuun mennessä.

Voita uusi pelipaita nimmarilla

100-vuotisen juhlakauden ja uusittujen pelipaitojen kunniaksi arvomme kausikortin ostaneiden kesken viisi nimikirjoituksilla varustettua juhlakauden pelipaitaa. Paita arvotaan jokaisen sadan ostetun kausikortin täytyttyä aina 500 kausikorttiin asti.

Lunasta kausikorttisi nopeasti, niin olet automaattisesti mukana arvonnassa! Voittaja saa itse päättää pelaajan sekä pelipaidan värin (tumma tai vaalea).

Alennukset

Seisomapaikkakausikortti 9.6.2023 saakka hintaan 179 €. Tämän jälkeen 279 €.

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet istumapaikkakausikortti (D2-D3 katsomosta) 329 €.