Eetu Peltolalle pitkä jatkosopimus

JYP ja Eetu Peltola ovat solmineet kevääseen 2027 yltävän jatkosopimuksen. Seuran ja pelaajan välillä oli ennestään tämän kauden kattava sopimus, mutta nyt on solmittu suora kolmivuotinen jatkosopimus, joka alkaa tämän kauden jälkeen.

– Kun Eetu tuli tänne pari vuotta sitten, ideana oli kasvattaa hänestä JYPin uusi runkopakki. Hän on jo ottanut askeleita sillä tiellä, ja hänellä on edelleen mahdollisuus mennä eteenpäin. Jatkosopimuksen tekeminen oli molempien tahtotila, ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi jäädä tänne, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

– On hienoa päästä jatkamaan Jyväskylässä. Uskon, että täällä voidaan menestyä ja mestaruuden voittaminen tämän sopimuksen aikana on mahdollista. Matkalla kohti sitä haluan yrittää auttaa joukkuetta voittamaan ja olla plusmerkkinen pelaaja, Peltola tunnelmoi.

23-vuotias Kiekko-Vantaan kasvatti siirtyi JYPiin kaudeksi 2021–22 ja on sen jälkeen kantanut hurrikaanipaitaa 113 ottelussa iskien tehot 5+15. JYP-siirtoa edeltäneellä kaudella hänet valittiin Mestiksen tulokkaaksi.

– Näen, että viime kauden ja tämän kesän aikana nykyinen valmennus on auttanut häntä todella paljon. Hänelle on syntynyt myös sisäistä ymmärrystä siitä, mitä ammattilaisurheilu on. “Peltsi” on ollut helposti valmennettava, joten hän on myös kasvanut ihmisenä. Se on kaikista tärkein edellytys sille, että fyysisesti tai jääkiekkoilijana voi kehittyä, Viitanen sanoo.

Peltola ja muu hurrikaaniryhmä pelaa ensimmäiset harjoitusottelunsa viikonloppuna Turussa. Perjantaina vastassa on HPK ja lauantaina vastassa on KalPa tai TPS.

Ensimmäinen “kotiottelu” on ohjelmassa 23.8., kun JYP ja SaiPa mittelevät Suolahdessa. Tarkemman lippuinfon löydät täältä. Kausikortilla näet LähiTapiola Areenalla pelattavat harjoitusottelut sekä kaikki runkosarjan kotipelit. Siihen lisäinfot löydät tämän linkin takaa.