JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka, kun taas KeuPan latvialaisvahti Ēriks Vītols viettää saman ajan JYPin vahvuudessa.

19-vuotias Leinonen on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua, joista ensimmäinen tuli ennen maajoukkuetaukoa JYPin U20-joukkueessa. Viime viikonloppuna tilille kertyi myös jo yksi Mestis-ottelu keuruulaisten maalin suulla. 22-vuotias Vītols on pelannut KeuPan maalilla 11 ottelua, joissa torjuntaprosentiksi on muodostunut 89,50.

KeuPa pelaa perjantaihin mennessä kahdesti, kun vieraissa vastassa ovat KOOVEE ja Jokerit. JYPin ohjelmassa on kaksi ottelua KalPaa vastaan, joista perjantaina pelattava kotiottelu on 100-vuotisjuhlapeli. Lisäinfot JYPin juhlaviikonlopusta löydät täältä.

Perjantain juhlaotteluun on myyyty jo yli 4000 lippua. Jäljellä on enää muutamia istumapaikkoja. Liput Ticketmasterin lippukaupasta.

Ēriks Vītols saapuu viikon vuokrapestillä JYPiin