Konnekuljetuksen otteluennakko: Kauden ensimmäinen kärpännahka hakusessa

JYP hyökkää toiseen peräkkäiseen kolmen ottelun viikkoon. Ottelutahti on siis kiristymään päin, ja tammikuussa otteluita onkin 12 kappaletta.

– Sehän on kivaa, että pääsemme pelaamaan, mutta me uudet valmentajat hyppäsimme tähän juuri. Paljon on ollut pelejä, eikä harjoituksia, joten se on tietynlainen haaste, Tommi Hämäläinen sanoo.

Tänään keskiviikkona LähiTapiola Areenalle saapuu Kärpät, jolle JYP taipui viikko sitten Oulussa jatkoajan jälkeen. Kyseessä oli kauden toinen kohtaaminen ja nyt hurrikaanipaidoilla on hakusessa kauden ensimmäinen päänahka Kärpistä.

– Viimeksi peli Oulussa oli todella hyvä. Se kolmas erä meni vähän sellaiseksi, että annoimme kiekon vastustajalle ja peli karkasi meidän näpeistämme. Kärpät on äärimmäisen vaarallinen kiekon kanssa. Meidän pitää pystyä puhkomaan heidän puolustustaan ja olemaan kärsivällisiä, Hämäläinen summaa.

JYPin kokoonpanossa nähdään muutoksia, kun C.J. Smith on poissa. Santeri Huovila pelaa kotidebyyttinsä.

Katso ohesta myös ennakkovideo, josta pääset kuulemaan Juuso Vainion mietteitä.

LähiTapiola Areenalla vietetään tänään perhepeliä, joten ohjelmaa on luvassa jo hyvissä ajoin ennen ottelua. Nappaa lippusi Ticketmasterista.