JYP-Ilves ottelu on Jere Lassilan ilta

Jyväskylässä on perjantaina edessä tunnerikas kiekkoilta JYPin haastaessa Liigan runkosarjan voitosta tiukasti kamppailevan Tampereen Ilveksen LähiTapiola Areenalla. Tupsukorvat ovat marssineet voittajina pois kaukalosta kaikista kolmesta joukkueiden välisistä keskinäisistä kohtaamisista kauden aikana. Kärppien ohella Ilves on ainoa joukkue Liigassa tällä kaudella, jota JYP ei vielä ole onnistunut voittamaan. Kaikki putket katkeavat aikanaan – onko nyt hurrikaanien vuoro nurjertaa Ilves?

JYP-yhteisölle ilta on hyvin erityinen. Joukkueen tulevaisuuden ehdottomiin kantaviin voimiin lukeutuva Jere Lassila palkitaan arvostetulla Olli Jokinen -palkinnolla ennen ottelun alkua! Olli Jokinen -palkinto jaetaan vuosittain U20 maajoukkueen kauden parhaalle pelaajalle. Jere on kuulunut Nuorten Leijonien kantaviin voimiin jo usean vuoden ajan ja osoitti vuodenvaihteessa Ruotsissa pelatuissa nuorten MM-kisoissa johtajuutta suurella sydämellä. Jere oli myös Suomen joukkueen tehokkain pelaaja pistein 3+5.

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.