Konnekuljetuksen otteluennakko: Lukko käynnistää isojen pelien viikon

JYPin kolmen ottelun viikko käynnistyy tänään tiistaina kotona, kun Lukko tulee kylään ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Hurrikaanipaidoille on jaossa tällä viikolla isoja pisteitä, kun Lukko-ottelun lisäksi kotona kohdataan myös Tappara ja viikko huipentuu vierailuun Lappeenrannassa.

Matkaa kymmenenteen sijaan on tällä hetkellä seitsemän pistettä. Viime viikko teki pudotuspelihaaveille hieman hallaa, kun HIFK- ja Kärpät-otteluista tarttui matkaan vain yksi piste, vaikka Oulussa käytiin jo kolmen maalin johdossa.

– Näitä pelejä varten pelaajat ovat tehneet töitä kesästä asti ja näitä jokainen haluaa pelata. Nyt haemme tulosta kaikin keinoin. Viime viikon peleistä jäin kaipaamaan taistelua. Se lähtee joka jätkästä. Meillä on yhteinen tavoite ja sen eteen tarvitsemme jokaiselta lisää, Janne Pekkarinen sanoo.

Lukolla puolestaan on tällä hetkellä käsillään viimeiset hetket nousta vielä taistelemaan paikasta kuuden joukkoon. Eroa kuudenteen sijaan on seitsemän pistettä ja takanakin hengitetään niskaan. Viime viikolla Lukko pelasi kaksi suurinumeroista ottelua, joista KooKoo kävi hakemassa voiton Raumalta ja Lukko oli vahvempi Hämeenlinnassa.

– Lukolla on hyökkäysvoimaa. He ovat vauhdikas joukkue, joka toimittaa paljon kiekkoa maalille. Meidän pitää olla maalinedustalla tänään vahva. Kun saamme riistoja, pitää olla rohkea kiekon kanssa, Pekkarinen summaa.

Konnekuljetuksen otteluennakkovideossa seurataan tänään Balazs Vargan pelipäivän aamua.

 

LähiTapiola Areenalla vietetään ystävänpäivän etkoja, joten ota läheisesi mukaan ja tule nauttimaan kiekkoviihteestä. Liput nappaat Ticketmasterista.