Konnekuljetuksen otteluennakko: Outo putki katkottavana

JYP hyökkää viikonlopun ensimmäiseen otteluunsa kolmen pelin tappioputkessa. Kahdesta edellisestä ottelusta on molemmista tarttunut mukaan yksi piste, mutta sitä voidaan pitää kohtuullisen laihana lohtuna, sillä molemmissa otteluissa hurrikaanipaidoilla oli kolmen maalin johto.

Yksittäisten pisteiden johdosta ero pudotuspeliviivan yläpuolelle on yhdeksän pistettä. Kirvestä ei kuitenkaan ole heitetty kaivoon, mistä kertoo myös seuran päätös jatkaa samalla kokoonpanolla kauden loppuun saakka.

Seuraava mahdollisuus tulee tänään perjantaina, kun Tappara asettuu vastaan poikkeuksellisesti vasta kello 19.30 alkavassa ottelussa.

– Ihan samalla sapluunalla mennään, eikä se juuri hetkauta meitä, Tommi Hämäläinen sanoo.

Myös Tappara jahtaa kiperästi pisteitä, sillä kirvesrinnat tavoittelevat runkosarjan voittoa. Eroa Ilvekseen sarjan kärjessä on neljä pistettä. Tapparalla oli tammikuussa vaikea vaihe, mutta nyt tulosta on taas tullut; viimeisestä seitsemästä pelistään se on voittanut kuusi.

Kyseessä on joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella. Kauden kohtaamisissa on nähty harvinaisempi putki, sillä kaikki ottelut ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon. Tämän putken JYP haluaa tänään katkaista.

– Tappara pelaa hienoa ja aktiivista kiekkoa. Meidän pitää pitää kiinni suorittamisesta, eikä ajatella tulosta tai voittamista. Haluamme pysyä kiinni niissä asioissa, joihin voimme itse vaikuttaa, Hämäläinen summaa.

Konnekuljetuksen ennakkovideossa tutustutaan tällä kertaa Santeri Huovilaan ja seurataan hänen pelipäivän aamuaan.

JYP tarvitsee kaiken tuen pudotuspelipaikkajahdissa. Perjantai-illan tunnelma tulee varmasti olemaan lämmin, joten saavu paikalle nappaamalla liput Ticketmasterista. Tunnelmaan pääset virittäytymään jo kello 18, kun hallin ovet aukeavat ja hallin ravintoloissa alkaa Happy Hour.