Legendojen ilta ja JYP-Jukurit nostalgian täyteisessä kiekkopäivässä

JYPin kolmen ottelun viikko huipentuu lauantaina 24.2. todelliseen keskisuomalaiseen jääkiekkonostalgiaan JYP-legendojen liukuessa jälleen Hippoksen parrasvaloihin legendapelissä klo 16.00 alkaen. JYP-konkareiden rentomielisen ottelun jälkeen myöhäisiltapäivä jatkuu seuraikonien haastattelujen kautta kohti illan liigaottelua, jossa JYP isännöi Liigan kärkijoukkueisiin lukeutuvia Mikkelin Jukureita klo 18.30 alkaen. Kaikki areenan myyntipisteet palvelevat asiakkaita jo klo 15.30 alkaen!

Päivä sisältää runsaasti nähtävää ja koettavaa. Aikataulu historian kaikujen täyteisestä lauantaista on tiivistetty alla.

15.30 LähiTapiola Areenan ovet (A1 ja A4) aukeavat. Sisäänkäynti legendapeliin A-puolelta ja VIP-asiakkaille normaaliin tapaan VIP-sisäänkäynneistä.
15.55 Legendat jäälle
16.00 Legendapeli käyntiin
17.00 Legendapelin loppuvihellys
n. 17.05 Legendajoukkueiden valmentajat Ari-Pekka Siekkinen ja Jari Lindroos haastattelussa A-käytävän lavalla
n. 17.20 Sinuhe Wallinheimo ja Pekka Tuokkola haastattelussa A-käytävän lavalla
17.30 LähiTapiola Areenan B1 ja B4 ovet aukeavat
n. 17.50 JYP-valmentaja Juha-Pekka Haataja sekä Jukuri-valmentaja Riku Helenius haastattelussa ennakoimassa tulevaa liigaottelua A-käytävällä
18.30 JYP-Jukurit käyntiin

Lue myös Team Lindroosin pelaajaesittelyt sekä Team Siekkisen pelaajaesittelyt.

Sisäänpääsy tapahtumaan JYPin kausikorteilla sekä JYP-Jukurit ottelun lipuilla. Otteluun on saatavilla myös eläkeläisten kannattajalippu istumapaikoille hintakategorioissa 2, 5, 6 ja 7. Eläkeläisten istumpaikkalipun hinta on 17,50 €. Varaudu näyttämään eläkeläiskortti sisäänpääsyn yhteydessä käyttäessäsi eläkeläisen etulippua.

Liput ticketmaster.fi

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.