Hurrikaani matkustaa Tapparan vieraaksi

JYP lähtee nostamaan osakkeitaan jääkiekkoliigassa torstaina Tampereen Tapparan kustannuksella. Kaksi tappiopeliä allaan Hurrikaani on ärsytetty ja vaarallinen.

JYPin haaste Tampereella on kova, sillä sarjakärki Tappara on ollut kovassa liidossa Veli-Matti Savinaisen johdolla. Hurrikaani ei kuitenkaan kuvia kumartele, vaan aikoo laittaa kirvesrinnat ahtaalle.

Vaikka JYPin alkukausi on ollut vaikea ja alla on kaksi tappiopeliä, on luotto joukkueen sisällä kova omaan tekemiseen. Tulevissa väännöissä pelin on kuitenkin säilyttävä ehjänä kokonaiset 60 minuuttia.

Kaikki tekeminen lähtee siitä, että pelihuumori löytyy ja kopissa kannustetaan toinen toisiaan.

– Positiivisuus pitää olla tekemisessä. Ei voi olla negatiivinen tunnelma joka päivä. Pelien jälkeen on ollut hiljaista tietenkin, jos on tullut takkiin. Läppä on kuitenkin mukavasti lentänyt koko ajan, tiistain KalPa-pelissä JYP-uran avausmaalin viimeistellyt Urho Vaakanainen sanoo.

– Joka päivä pitää tehdä hommat tip-top. Pitää saada jatkossakin hyvät alut peleihin ja pitää se sama meininki päällä koko ajan, Vaakanainen jatkaa.

JYP on rukannut kokoonpanot uusiksi KalPa-tappion jälkeen. Ykkösessä hyökkäävät väkkärämäiinen Jerry Turkulainen ja pikakiituri Jani Tuppurainen. Orkesteria johdattaa Henri Kanninen. Kakkosvitjaan kapteeni Juha-Pekka Hytönen saa rinnalleen Robert Rooban sekä Janne Kolehmaisen.

Joonas Nättisen pelikiellon vuoksi myös kolmosvitja on sotkettu. Antti Suomela on ketjussa keskellä rinnallaan Arttu Likola ja Janne Tavi. Nelosketju on laitettu muottiin Mikko Salmio – Valtteri Hotakainen – Micke Saari.

JYPin maalia Tappara-taistossa vartioi Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii Veini Vehviläinen.

Kotihallissa JYP pelaa seuraavaksi lauantaina, kun vastaan asettuu Porin Ässät. Kyseessä on minihurrikaani-perhepeli, johon on saatavilla mukavia lipputarjouksia. Lunasta omasi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Perhepelin kattavasta ohjelmasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

JYP kohtaa Tapparan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Henri Kanninen – Jerry Turkulainen

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

2: Robert Rooba– Juha-Pekka Hytönen – Janne Kolehmainen

Sami Niku – Nolan Yonkman

3: Arttu Likola– Antti Suomela – Janne Tavi

Mikko Kuukka- Juuso Vainio

4: Mikko Salmio – Valtteri Hotakainen– Micke Saari

Niklas Friman

Maalissa: Pekka Tuokkola (Veini Vehviläinen)