JYP metsästää pisteitä Kisapuistosta

Hurrikaanikausi jatkuu tiistaina Lappeenrannassa, kun JYP matkustaa SaiPan kotipyhättöön Kisapuistoon. JYPin kokoonpanossa ei ole isoja muutoksia sitten voitokkaan Ässät-ottelun.

Joukkueet lähtevät tiistai-illan peliin hieman erilaisista lähtökohdista. SaiPa hävisi lauantaina kotijäällä Pelicansille, kun taas JYP palasi pitkästä aikaa voittojen tielle. Lappeenranta ja Kisapuisto on kuitenkin aina hankala paikka vastustajalle. Hurrikaani saakin esittää parastaan, mikäli se mielii kolmen pisteen voittoon.

Sen joukkue myös varmasti tekee. Tärkeä voitto Ässistä palautti tekemiseen itseluottamusta.

– Ihan hyvillä mietteillä lähdetään matkaan. Tiukka peli on luvassa. Kovaa kamppailua varmasti tulee olemaan koko ilta, JYPin maalitykki Tuomas Pihlman summaa.

– Voitto toi vähän itseluottamusta takaisin. Ei voi kuitenkaan enää tänään vanhoja muistella. Jokaiseen peliin pitää lähteä aina puhtaalta pöydältä. Nyt on kiva voitto alla, mutta ei sillä varsinaisesti ole väliä, mistä tilanteesta peliin lähdetään. Joka peliin pitää aina laittaa kaikki likoon, Pihlman muistuttaa.

Vieraskaukalossa tyylipisteillä ei ole suurta merkitystä. JYPin on pystyttävä pelaamaan ehjät 60 minuuttia ja pelaamaan kurinalaista sekä tylyä peliä.

– Tiivis puolustus on tänä iltana avainasemassa. Meidän on oltava koko ajan valmiita kamppailemaan molemmissa päissä. Yksi tärkeä tekijä on myös se, että mennään suoraviivaisesti maalille, Pihlman summaa.

JYPillä on hyvät muistot alkukaudelta SaiPasta. Hurrikaani nimittäin kukisti Synergia-areenalla SaiPan lokakuun alussa maalein 5-2. Kokoonpanossa ei ole kuin pieniä viilauksia sitten lauantain. Mitäpä sitä voittavaa kokoonpanoa vaihtelemaan.

Hyökkäyspäässä muutoksia ei ole ollenkaan. Puolustajista lepovuoron saa Juuso Vainio, jonka korvaa kokoonpanossa Niklas Friman. Maalilla jatkaa Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii tällä kertaa Markus Ruusu.

Kiekko putoaa tänä iltana jäähän Lappeenrannassa kello 18.30. Seuraavan kerran kotihallissa JYP nähdään torstaina, kun vieraaksi saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. Osta liput taistoon TÄMÄN LINKINkautta.

JYP kohtaa SaiPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Janne Kolehmainen – Juha-Pekka Hytönen – Tuomas Pihlman

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jani Tuppurainen– Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

3: Janne Tavi – Henri Kanninen – Jerry Turkulainen

Juuso Pulli – Mikko Kuukka

4: Arttu Likola – Valtteri Hotakainen– Mikko Salmio

Niklas Friman

Maalissa: Pekka Tuokkola (Markus Ruusu)