Maajoukkuetauko ohi – kotipubissa vastassa TPS

JYPin puhallustauko peleistä on ohi myös Liigan osalta. Hommat jatkuvat torstai-iltana Synergialla, jonne saapuu aina sytyttävä TPS.

TPS on ollut sivussa tosipeleistä liki kaksi viikkoa, mikä on toisaalta hyvä asia, mutta toisaalta taas pelituntuma voi olla kadoksissa. JYP pelasi kaksi kovaa peliä maajoukkuetauon aikana, kun SC Bern kohdattiin ensin vieraissa ja tämän viikon tiistaina kotihallissa.

Hurrikaani nöyrtyi sveitsiläisille yhteismaalein 5-6, mutta kokemusta piinkovista kansainvälisistä peleistä sekä tiukoista paikoista tuli reppuun aimo annos lisää. Tältä osin myös JYPin pelituntuma on kuosissa ja torstaina jäälle saapuu erittäin nälkäinen, työteliäs ja aggressiivinen JYP.

Ennen taukoa JYP nappasi Liigassa kaksi perättäistä voittoa, kun sekä Jukurit että Kärpät kaatuivat lukemin 3-1. TPS puolestaan otti käkättimeen SaiPalta ja Lukolta.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran jo syyskuussa, kun TPS oli kotijäällä niukasti parempi osumin 3-2. Myös revanssihenkeä on varmasti ilmassa. Vastustajan puolella kurvailevat myös muuan Eric Perrin ja Jonne Virtanen. TPS sytyttää varmasti Hurrikaanin liekkeihin.

JYPin kokoonpanossa ei ole isoja muutoksia sitten viime otteluiden. Ykkösessä rymistelevät laidoilla Janne Kolehmainen ja Tuomas Pihlman. Vitjaa johtaa sentteri Valtteri Hotakainen. Kakkosvitja on niin ikään tuttu Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi. Kolmosketjun TSN-kokoonpano on ennallaan ja myös nelonen on sama kuin edellisessä ottelussa tiistaina Berniä vastaan.

Tiistain CHL-pelissä huilannut puolustaja Juha Uotila on kokoonpanossa, kun taas lepovuorossa ovat Juuso Pulli sekä Mikko Kuukka. JYPin maalia vartioi Veini Vehviläinen.

JYP ja Liiga are back in business! Nyt joka iikka hallille kannustamaan Hurrikaani kohti Liigan kärkisijoja! Liput illan mielenkiintoisen kiekkonäytelmään voit lunastaa itsellesi TÄÄLTÄ.

JYP kohtaa TPS:n seuraavalla kokoonpanolla:

1: Janne Kolehmainen – Valtteri Hotakainen – Tuomas Pihlman

Niklas Friman– Juuso Vainio

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

3: Jani Tuppurainen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

4: Mikko Salmio – Henri Kanninen – Robert Rooba

Juha Uotila

Maalissa: Veini Vehviläinen (Pekka Tuokkola)