Naisten ilta Synergialla – JYP vastaan HPK

JYP metsästää orastavalle voittoputkelleen jatkoa torstaina, kun Synergia-areenalle saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. Laitetaanpa mökki täyteen ja huudetaan HPK kumoon!

Molemmat joukkueet ovat esiintyneet viime aikoina noususuhdanteisesti. HPK on voittanut kolme ottelua putkeen ja JYP kaksi. Luvassa on taatusti rajua vääntöä, mojovia taklauksia sekä näyttäviä hyökkäyspään kuvioita.

– Varmasti on taas kovaa kamppailua tiedossa. Vauhtia riittää aina HPK:ta vastaan. Mukavaa, että on hyvät voitot alla. Meidän pitää pystyä vastaamaan HPK:n liikkeeseen, tiistain SaiPa-ottelun jatkoajalla ratkaissut Sami Niku ruotii.

HPK voitti kauden alussa joukkueiden välisen ensimmäisen tämän kauden ottelun maalein 3-0. Sen jälkeen on kuitenkin paljon vettä virrannut Tourujoessa, ja Hurrikaani on osoittanut viime aikoina yltymisen merkkejä.

– Uskon, että kun saadaan omaa hyvää tekemistä jauhettua, niin se riittää varmasti. Kun pelataan ehjä 60-minuuttinen, niin meillä ei ole mitään hätää, Niku summaa.

Joukkueet lähtevät taisteluun sarjataulukon sijoilta seitsemän ja yhdeksän. JYP on hämeenlinnalaisia viisi pistettä perässä, joten voitto tulisi enemmän kuin makoisaan paikkaan.

JYPin aamujään perusteella on sellainen tunne vatsassa, että tänä iltana myrsky saattaa nousta suurimman luokan Hurrikaaniksi.

JYP – HPK -otteluun kannattaa varata paikat heti. Synergialla kaukalossa kolisee ja käytävillä näkee tuttuja. JYP tarjoaa kahdelle naiselle otteluun edullista lippupakettia. Istumapaikat C1-katsomosta kahdelle yhteishintaan 10 euroa. Varaa omasi TÄÄLTÄ.

Päävalmentaja Marko on pitänyt kokoonpanon käytännössä ennallaan sitten tiistain. Maalilla jatkaa Pekka Tuokkola. Hyökkäysvitjat ovat säilyneet muuttumattomina. Puolustuspäässä on tehty yksi muutos, kun Juuso Vaino korvaa kokoonpanossa etunimikaimansa Pullin.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

1: Janne Kolehmainen – Juha-Pekka Hytönen – Tuomas Pihlman

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jani Tuppurainen– Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

3: Jerry Turkulainen – Henri Kanninen – Janne Tavi

Mikko Kuukka- Juuso Vainio

4: Mikko Salmio– Valtteri Hotakainen– Arttu Likola

Niklas Friman

Maalissa: Pekka Tuokkola (Veini Vehviläinen)