Kolehmainen jatkaa JYPissä!

Hyökkääjä Janne Kolehmainen, 30, jatkaa JYPin riveissä seuraavat kaksi kautta. Sopimus kattaa pelikaudet 2017-2019. Kolehmainen liittyi mukaan JYP-paitaan kesällä 2015.

Kolehmaisella on erittäin hyvät puolustustaidot sekä tasakentällisin että alivoimapelissä. Kolehmainen on alun perin Lappeenrannan SaiPan kasvatti ja hän on pelannut Liigaa playoffsit mukaan lukien yhteensä lähes 700 ottelun verran. Liigassa Kolehmainen (190 cm & 99 kg) on tänä syksynä summannut tehot 2+2=4 pelaamissaan 24 ottelussa.

– Janne Kolehmainen on meille erittäin arvokas pelaaja. Joukkueen sisäisessä tilastoinnissa hänen taklausmääränsä ovat tänäkin syksynä olleet ”tuplat” verrattuna JYPin seuraavaksi ahkerimpaan taklaajaan, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari summaa.

– Kolehmainen on taisteleva ja esimerkillinen joukkuepelaaja, joka antaa kaikkensa jäällä sekä pelaa usein vastustajan ykkösnyrkkiä vastaan. Lisäksi hän on operoinut ykköshyökkääjänämme liigan tehokkaimmassa alivoimanelikossa alkukauden ajan, Holtari jatkaa.

JYP käyttää Kuukan option

JYP on hyödyntänyt puolustaja Mikko Kuukan ,31, option koskien loppukautta 2016-17. Koeajalla kautensa aloittanut Kuukka on odotetusti tuonut mukanaan JYPin puolustukseen kokoa (190 cm & 93 kg), kokemusta sekä vankkaa puolustuspeliä.

– Mikko on toipunut hyvin vuoden takaisesta polvivammastaan ja hän parantaa suoritustaan joukkueessamme ottelu ottelulta. Hän on tänä syksynä pelannut kymmenkunta peliä JYPin Liiga- ja Mestisjoukkueen mukana. Mikon äijämäinen kamppailupeli sekä oivaltava alivoimapeli ovat jo vahvistaneet joukkuettamme, Holtari sanoo.

Kuukka on urallaan pelannut yhteensä yli 500 ottelua liigaottelua playoffsit mukaan lukien Ilveksessä, Lukossa, Bluesissa ja JYPissä.

JYPillä on myös optio Kuukan pelikauteen 2017-18.