Hurrikaani hyökkää TPS:n kimppuun

Viimeisen viikon aikana JYP on jo kaatanut sekä sarjakärjen että sarjakolmosen. Tänä iltana Hurrikaani metsästää voittoa sarjakakkosesta Turun Palloseurasta.

Ottelu alkaa kello 17.00. Voitto nostaisi JYPin taistelemaan tiukasti vielä Liigan kakkossijasta. Hurirkaani majailee sarjataulukossa neljäntenä ennen illan otteluita. KalPa on kolmantena kolmen pisteen päässä ja TPS toisena seitsemän pistettä jyväskyläläisten edellä.

Hurrikaani on kohdannut TPS:n tällä kaudella kolme kertaa runkosarjassa. Syksyn otteluissa TPS oli parempi, mutta helmikuun alussa JYP haki tyylipuhtaan 5-1-voiton Turusta.

– TPS on äärimmäisen kova joukkue ja tiukka taistelu on luvassa. Meidän on laitettava kaikki likoon, torstain Tappara-voiton ratkaissut Janne Tavi sanoo.

– Meidän pitää olla alusta asti tosi hereillä. Luulen, että tästä tulee upea kiekkomatsi. Meidän on laitettava jalkaa liikkeelle ja tehtävä omat asiat huolellisesti. Se varmasti palkitaan, Tavi jatkaa.

JYP on muokannut kokoonpanoaan sitten torstain Tappara-pelin. Kolme ensimmäistä hyökkäysvitjaa säilyvät ennallaan, mutta nelosketjuun on haettu lisää virtaa. Robert Rooba ja Tuomas Pihlman palaavat kokoonpanoon. Ketjun sentterinä häärää Janne Kolehmainen.

Niklas Friman puolestaan nousee Mikko Kuukan pakkipariksi. Urho Vaakanainen on lepovuorossa. Seitsemäntenä puolustajana aloittaa Juuso Pulli. JYPin maalia ottelussa vartioi Pekka Tuokkola. Jussi Olkinuora toimii luukkuvahtina.

Nyt laitetaan mökki täyteen ja huudetaan yhdessä TPS kumoon! Osta lippusi illan huikeaan kiekkotrilleriin TÄSTÄ LINKISTÄ.

JYP kohtaa TPS:n seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Arttu Likola

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Niklas Friman – Mikko Kuukka

3: Ossi Louhivaara – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva- Juuso Vainio

4: Robert Rooba – Janne Kolehmainen – Tuomas Pihlman

Juuso Pulli

Maalissa: Pekka Tuokkola (Jussi Olkinuora)