JYP matkustaa patapaitojen vieraaksi

JYP on viettänyt taukoa tosipeleistä liki viikon, mutta nyt on aika palata tositoimiin. Perjantai-iltana Hurrikaani raivoaa Porissa ja lauantaina kotikaukalossa KalPaa vastaan.

JYP on liitänyt kovassa nosteessa joulun jälkeen. Viimeiset 17 peliä ovat tuoneet tilille 15 voittoa. Tämä palkitaan sarjataulukon neljännellä tilalla, kun 11 ottelua on vielä pelaamatta. Taistelu kotiedusta on kuitenkin tiukkaa ja joka ilta pelataan elintärkeistä pisteistä. Voittotrendiä on siis syytä jatkaa.

Ässät on ollut kova vastus JYPille tällä kaudella. Patapaidat ovat voittaneet kertaalleen kotona ja yhden kerran myös Jyväskylässä. JYP puolestaan nappasi Jyrki Ahon suojateista 3-2-voiton marraskuun lopussa. Nyt on paikka laittaa puntit tasan tämän kauden osalta. Ässät taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta, joten vastassa on varmasti nälkäinen ja aggressiivinen kotijoukkue.

JYPin kokoonpano on palannut ennalleen maajoukkuekomennusten päätyttyä. Jerry Turkulainen palaa kapteeni Juha-Pekka Hytösen ja Janne Tavin rinnalle. Myös Antti Suomela ja Joonas Nättinen jatkavat jälleen tutkaparina. Ketjun kolmas linkki on viime viikolla kokoonpanoon palannut Robert Rooba.

Hurrikaanin maalia Porissa vartioi Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii Jussi Olkinuora. Pakkiparit ovat ennallaan. Seitsemäntenä puolustajana aloittaa Juuso Vainio.

Huomenna lauantaina Synergia-areenalla pelataan todellinen Järvi-Suomen klassikko, kun JYPin vieraaksi saapuu Kuopion KalPa. Tarjolla on jälleen isot pisteet taistelussa pudotuspelien kotiedusta. Osta lippusi ja todista JYPin kovat kevätvire TÄMÄN LINKIN kautta.

Kolmantena majaileva Kalpa on yhä JYPin haarukassa, sillä eroa kolmostilaan on yhdeksän pistettä. Tänä viikonloppuna metsästetään tuplavoittoa ja nousua yhä ylemmäksi sarjataulukossa.

JYP kohtaa Ässät seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Niklas Friman – Mikko Kuukka

3: Robert Rooba – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva- Urho Vaakanainen

4: Janne Kolehmainen – Henri Kanninen – Tuomas Pihlman

Juuso Vainio

Maalissa: Pekka Tuokkola (Juho Olkinuora)