Playoffs-17

Playoffs 17- kausikorttilasku tulee ensi viikolla

Helpoiten hankit Playoffs-kausikorttisi maksamalla kirjeen liitteenä olevan laskun ERÄPÄIVÄÄN mennessä. Kortillesi ladataan yhdeksän ensimmäistä JYP Playoffs-kotiottelua. Kanta-asiakkaana katsot kevään ratkaisevat ottelut vaivattomasti ja edullisimmin. Irtolippujen hinnat tulevat nousemaan sarjan edetessä.

Voit maksaa paikkasi laskun saatuasi myös käymällä Ravintola Hurrikaanin lipunmyynnissä ( ark. 10-14) tai JYP-toimistolla (ark.9-16, ottelupäivinä 9-14.30). Ottelutapahtumissa JYP-TPS, JYP-Kalpa ja JYP-Sport voit hoitaa asian kuntoon A1-ja B1- kulmien palvelupisteillä. Ota lasku mukaan, niin nopeutat asiointia.

Playoffs-kausikorttien laskujen eräpäivän jälkeen lunastamatta jääneet paikat vapautuvat myyntiin.

Jos otteluja pelataan vähemmän kuin yhdeksän, siirtyy Playoffs-kausikortista käyttämättä jäävä raha ensi kauden kausikorttiisi. Jos et uusi kausikorttiasi ensi kaudelle, saat rahaa vastaavan määrän lippulahjakortteja käytettäväksi kaudella 17-18.

Playoffs-kausikortin ostaneiden kesken arvotaan # 15 Juha-Pekka Hytösen aito pelipaita nimikirjoituksella.

Playoffs-hinnat:

Istumaan:

kategoria a 310 €

kategoria b, e, f 220 €

kategoria c 240 €

kategoria d 275 €

kategoria g 205 €

Seisomapaikat:

aikuiset 90 €, lapset 50 €

pyörätuolipaikka 50 €

Kausikortin hankkimalla säästät. Playoffs-otteluissa ei ole erikoishintaisia irtolippuja (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies) lippuja.