Synergia-areenalla tänä iltana JYP-HPK!

JYP ja HPK taistelevat tänä iltana pudotuspelien kotiedusta Synergia-areenalla. Kiekko tippuu jäähän kello 18.30! Lätkä on parasta paikan päällä!

Molemmat joukkueet ovat huippuiskussa. Viimeisestä viidestä pelistä takana on kumpaisellakin neljä voittoa. JYP majailee sarjataulukossa neljäntenä, mutta vain pisteen edellä Pallokerhoa. Kyseessä onkin jälleen todellinen ”kuuden pisteen ottelu”.

JYPillä on tällä viikolla edessään kova, mutta mielenkiintoinen haaste. Tänä iltana on vastassa kotiluolassa sarjavitonen ja torstaina vieraskaukalossa sarjakärki Tappara. Viikko huipentuu lauantain kotiotteluun sarjakakkosta Turun Palloseuraa vastaan.

– Hyvillä mielin lähdetään viikkoon. Kaikki vastaan tulevat joukkueet ovat kärkipään jengejä. Tämä on hyvä haaste ja jälleen hyvä tasonmittari meille, KalPaa vastaan maaliverkkoa heiluttanut Arttu Likola toteaa.

JYP ja HPK ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Syyskuussa HPK oli parempi kotihallissa maalein 3-0, mutta seuraavat kaksi voittoa menivät JYPille niukalla maalin erolla.

Hurrikaani on joutunut muokkaamaan kokoonpanoaan Henri Kannisen loukkaantumisen ja kapteeni Juha-Pekka Hytösen pelikiellon vuoksi. Hytösen paikan Jerry Turkulaisen ja Janne Tavin keskellä ottaa Micke Saari. Kannisen paikan täyttää puolestaan Valtteri Hotakainen.

Arttu Likola pääsee hyökkäämään Jani Tuppuraisen sekä Anssi Löfmanin rinnalla. Kultakypärä Antti Suomelan kanssa jatkaa Joonas Nättinen. Ketjun kolmas linkki tänä iltana on Ossi Louhivaara.

JYPin maalia vartioi Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii Jussi Olkinuora.

Osta lippusi illan varmasti jännittävään ja kiihkeään kiekkotrilleriin TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Arttu Likola

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jerry Turkulainen – Micke Saari – Janne Tavi

Mikko Kuukka – Juuso Vainio

3: Ossi Louhivaara – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva- Urho Vaakanainen

4: Mikko Salmio – Valtteri Hotakainen – Janne Kolehmainen

Niklas Friman

Maalissa: Pekka Tuokkola (Juho Olkinuora)