Hurrikaani taas Hämeenlinnaan – edessä Game 4!

JYPin ja HPK:n tiukka puolivälieräsarja jatkuu tänä iltana Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Hurrikaani on tiukassa paikassa, sillä lauantaina joukkue menetti kotiedun HPK:lle viidennessä jatkoerässä.

HPK siis johtaa otteluvoitoin 2-1. Luovutusmentaliteettia ei kuitenkaan ole ilmassa. Päinvastoin tänään JYP tulee lyömään kaiken likoon, jotta sarja saadaan kammettua tasoihin.

JYPin kokoonpanossa on muutama muutos sitten lauantain. Tuomas Pihlman palaa kokoonpanoon ja ottaa paikkansa nelosvitjassa. Hurrikaanin maalille palaa Jussi Olkinuora.

HPK:lla on kokoonpanosta yksi tärkeä palanen poissa, sillä Petteri Nikkilä on pelikiellossa. Nikkilä huitaisi lauantain pelissä JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytöstä niskaan. Tästä kurinpitojärjestelmä langetti lauantain voittomaalista vastanneelle Nikkilälle kahden ottelun rangaistuksen.

JYPin löydettävä peliinsä runkosarjan lopulta tuttu tylyys ja raikkaus maalintekopelissä. Lauantaina Synergialla JYP loi riittävästi hyviä maalipaikkoja, mutta rakenteli turhaan HPK-vahti Emil Larmista sankaria.

Hurrikaanikevät jatkuu kotikaukalossa seuraavan kerran keskiviikkona, kun edessä on puolivälieräsarjan viides ottelu. Tähän taistoon voit lunastaa lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

 1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Joonas Nättinen 

Sami Niku – Nolan Yonkman

 2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

 Niklas Friman – Mikko Kuukka

 3: Michel Miklik – Antti Suomela – Ossi Louhivaara

 Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

 4: Arttu Likola –  Janne Kolehmainen – Tuomas Pihlman

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)