Hurrikaanikevät jatkuu Synergialla – nyt mökki täyteen!

Hurrikaanikevät jatkuu tänä iltana Synergia-areenalla, kun edessä on puolivälierien viides osaottelu. JYP ja HPK ovat kumpainenkin voittaneet kerran kotikaukalossa ja kerran vieraskentällä. Tilanne on siis kutkuttavasti tasan 2-2.

Nyt edessä on Game 5 ja JYPillä täydellinen paikka karata voiton päähän välieristä. Siihen tarvitaan kuitenkin myös yleisön tukea. Tänä iltana laitetaan mökki täyteen!

Jokainen kohtaaminen joukkueiden välillä on tähän mennessä ollut niin sanotusti maalin peli. Kamppailuhalukkuus, maalintekotehokkuus ja erikoistilannepelaaminen ovat avainasemassa.

– Tilanne on nyt tasan. Kaksi voittoa vielä tarvitaan. Luvassa on varmasti jälleen tiukka peli, jossa ei periksi anneta, JYP-hyökkääjä Anssi Löfman toteaa.

– Meidän pitää valmistautua otteluun huolellisesti ja olla valmiita kamppailemaan heti avausvaihdosta lähtien. Ihan varmasti saa taas rajusti vääntää koko illan, Löfman jatkaa.

JYP on nostanut nelosvitjaan tuoreita jalkoja, kun pitkästä aikaa kokoonpanossa nähdään Valtteri Hotakainen. Tämä tarkoittaa sitä, että Janne Kolehmainen pääsee jälleen tutummalle paikalle laituriksi. Vitjan kolmas lenkki on Arttu Likola.

Slovakkitähti Michel Miklik palaa puolestaan Anssi Löfmanin ja Jani Tuppuraisen rinnalle. Joonas Nättinen vaihtaa Miklikin kanssa paikkaa. ”Näde” palaa takaisin Antti Suomelan aisapariksi. Kultakypärän toisena laiturina viilettää Ossi Louhivaara.

Kapteeni Juha-Pekka Hytösen ketju on ennallaan kuten myös pakkiparit. JYPin maalia ottelussa vartioi Jussi Olkinuora. Luukkuvahtina toimii Pekka Tuokkola.

HPK:n kokoonpanosta puuttuu edelleen Petteri Nikkilä. Puolustaja sai viime lauantain rumasta iskustaan kahden ottelun pelikiellon. Nikkilä kärsii tänään rangaistuksensa loppuun.

Nyt on edessä sarjan kolmas kotiottelu. JYP tarvitsee nyt kaiken yleisön tuen, jotta HPK saadaan kaadettua. Tule paikalle todistamaan huimaa playoff-kevättä.  Osta lippusi illan jännittävään taistoon TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

 1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Michel Miklik 

Sami Niku – Nolan Yonkman

 2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

 Niklas Friman – Mikko Kuukka

 3: Ossi Louhivaara – Antti Suomela – Joonas Nättinen

 Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

 4: Janne Kolehmainen – Valtteri Hotakainen – Arttu Likola

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)