JYP matkustaa Jukureiden vieraaksi

JYPin runkosarjakauden kolmanneksi viimeinen peli otellaan tänään Mikkelissä, kun Hurrikaani matkaa Jukureiden vieraaksi.

Edessä on todella tiukka vääntö, sillä Jukurit taistelee yhä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Mitään ei siis tule saamaan ilmaiseksi.

– Viimeinen paikallisherruus tähän paikkaan. Pelin tasoa meidän on edellisistä nostettava ihan selkeästi. Nyt on laitettava kaasu pohjaan ja kunnon ralli päälle, Sport-ottelussa maalin viimeistellyt Janne Kolehmainen toteaa.

– Jokaisen äijän pitää nostaa omaa tasoaan. Pistetään sellainen ralli käyntiin, että ne ei osaa hallilta takaisin kotiin, Kolehmainen jatkaa.

JYP on ennen kolmea viimeistä runkosarjavääntöä taulukossa neljäntenä. Edellä on KalPa pisteen ja TPS kolmen pisteen päässä. JYPillä on tosin yksi ottelu enemmän pelattuna.

– Ei voi liikaa vielä kevään pelejä odotella. Siellä on takana joukkue, joka haluaa ottaa meidät vielä kiinni. Toisaalta taas vielä on pieniä saumoja nousta myös ylöspäin, Kolehmainen muistuttaa.

Hurrikaanipaitojen takana HPK majailee viiden pisteen päässä. Voitto Jukureista tietäisi sitä, että playoffsien kotietu alkaisi olemaan tiukasti hallussa.

JYPin kokoonpanossa on muutamia muutoksia sitten viikonlopun Sport-ottelun. Ossi Louhivaara palaa kokoonpanoon kultakypärä Antti Suomelan ja Joonas Nättisen rinnalle. Tuoreita jalkoja nelosvitjaan tuovat puolestaan Robert Rooba sekä Tuomas Pihlman.

JYPin maalia Mikkelissä vartioi Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii Jussi Olkinuora.

Hurrikaanikausi jatkuu seuraavan kerran kotikaukalossa lauantaina, kun Synergia-areenalle saapuu KooKoo. Osta lippusi runkosarjan viimeiseen kotiotteluun TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa Jukurit seuraavalla kokoonpanolla:

 1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Michel Miklik

 Sami Niku – Nolan Yonkman

 2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

 Mikko Kuukka – Juuso Vainio

 3: Joonas Nättinen – Antti Suomela – Ossi Louhivaara

 Mikko Kalteva- Juha Uotila

 4: Robert Rooba –  Janne Kolehmainen – Tuomas Pihlman

Niklas Friman

 Maalissa: Pekka Tuokkola (Jussi Olkinuora)