JYP ryöstöretkelle Hämeenlinnaan!

JYP ja HPK kohtaavat toistamiseen tänä iltana Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Keskiviikon avaustaisto päättyi hankalan alun jälkeen Hurrikaanin 3-2-voittoon jatkoajan jälkeen.

– Tiedettiin kyllä, että HPK on liikkuva joukkue ja että he tulevat kovaa päälle. Ei oltu ihan valmiita ottelun alussa. Sitä meidän pitää parantaa, avausottelun ratkaisija Antti Suomela sanoo.

HPK tuli kovalla ryminällä kimppuun Synergia-areenalla eikä tempo varmasti ainakaan laske, kun Kerho pääsee kotiyleisönsä eteen.

– Puolustajat aikailivat liikaa ratkaisujen kanssa ja me hyökkääjät ei tarjottu tarpeeksi syöttöpaikkoja. Se oli kokonaisuudessaan vähän uneliasta aluksi. Koko ajan kuitenkin parannettiin ottelun edetessä. Nyt on laitettava heti kaikki likoon, Suomela toteaa.

JYPin kultakypärän voittomaali oli makoisa, varsinkin kun tilannetta edelsi raju isku mailasta suoraan Suomelan kasvoihin.

– Kyllä harmitti, kun sain siitä mailasta kasvoihin. Se sattui aika paljon. Sitten kuitenkin minuutin päästä se kolhu oli jo unohtunut. Oli mukava kuitata maalilla se kolhu. Oli huikea fiilis onnistua, Suomela hehkuttaa.

Jälleen tänä iltana iskuja pitää ottaa vastaan ja kaikki pitää lyödä likoon. Illan teemana on tietenkin ryöstö Hämeenlinnasta!

Hurrikaanin kokoonpanossa ei ole yhtään muutosta sitten keskiviikon. Maalilla jatkaa Jussi Olkinuora.

Puolivälieräsarja jatkuu seuraavan kerran kotikaukalossa Synergialla jo huomenna lauantaina. Osta lippusi ja tule huutamaan HPK kumoon TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

 1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Joonas Nättinen 

Sami Niku – Nolan Yonkman

 2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

 Niklas Friman – Mikko Kuukka

 3: Michel Miklik – Antti Suomela – Ossi Louhivaara

 Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

 4: Tuomas Pihlman –  Janne Kolehmainen – Mikko Salmio

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)