Miklik takaisin kokoonpanossa – JYP kohtaa KalPan!

Tiistain Kärpät-tappiosta sisuuntunut JYP aikoo palata pikavauhtia takaisin voittojen tielle. Tänä iltana siihen on mahdollisuus, kun Kuopion KalPa saapuu Synergia-areenalle.

JYP ja KalPa kohtaavat tällä kaudella jo kuudennen kerran. Voitot ovat niukasti KalPan eduksi 3-2, joten tänään on paikka laittaa puntit tasan. JYPillä on edelleen mahdollisuus saavuttaa KalPa sarjataulukossa. Kuopiolaiset majailevat kolmantena neljän pisteen päässä Hurrikaanista.

– KalPa on meille taas hyvä mittari. Tappio tuo aina nälkää tekemiseen. Liike ja kamppailu ovat isossa roolissa. Ne on meidän tärkeitä arvoja ja niissä meidän pitää onnistua, JYP-valmennuksen Ari-Pekka Siekkinen sanoo.

– Ylivoiman ja alivoiman pitää toimia. Tässä vaiheessa kautta ja kärkijoukkueitta vastaan erikoistilannepelaaminen on isossa roolissa. Siinä me ei tiistaina onnistuttu Kärppiä vastaan, Siekkinen jatkaa.

JYPin kokoonpanossa tärkein uudistus on Michel Miklikin palaaminen takaisin kokoonpanoon. Miklik jäi HIFK-järkäle Joe Finleyn jyrän alle 13. tammikuuta pelatussa kotiottelussa ja on ollut toipilaana siitä lähten.

Miklik teki huikean sisääntulon Jyväskylään ennen loukkaantumistaan. Viiteen otteluun hyökkääjä takoi pisteet 5+2. Tervetuloa takaisin Michel! Laitetaan taas verkot tötterölle!

Slovakkilaituri ottaa paikkansa Anssi Löfmanin ketjussa toisella laidalla Jani Tuppurainen. Arttu Likola puolestaan siirtyy nelosvitjaan rinnallaan Micke Saari sekä Janne Kolehmainen.

Kapteeni Juha-Pekka Hytösen ketju on ennallaan. Laidoilla viilettävät Jerry Turkulainen sekä Janne Tavi. Myös kultakypärä Antti Suomelan trio jatkaa tutussa koostumuksessa. Suomelan laidoilla viilettävät Ossi Louhivaara ja Joonas Nättinen.

Osta lippusi illan jännittävään kiekkotrilleriin TÄMÄN LINKIN kautta.

 

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Michel Miklik – Anssi Löfman – Jani Tuppurainen

Sami Niku – Nolan Yonkman

 

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Niklas Friman – Mikko Kuukka

 

3: Ossi Louhivaara – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva- Urho Vaakanainen

 

4: Arttu Likola – Micke Saari – Janne Kolehmainen

Juuso Pulli

 

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)