Olkinuora aloittaa maalilla – tänään se vihdoin alkaa!

Tänään se vihdoin alkaa. Yli viikon odotus on ohi ja JYP aloittaa pudotuspelit kotikaukalossa Synergia-areenalla. Vastassa on puolivälierien avausottelussa Hämeenlinnan Pallokerho. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30.

Hurrikaanikevät on ollut huima. Joulun jälkeen JYP on ollut liki voittamaton. Nyt edessä ovat kuitenkin piinkovat playoffs-väännöt. Mustelmia tulee ja niitä pitää olla valmis ottamaan vastaan. JYP metsästää vain ja ainoastaan kultaa!

Viimeksi joukkueet kohtasivat puolivälierissä kaudella 2012-2013, jolloin JYP oli parempi puolivälierissä otteluvoitoin 4-1.

JYPin maalilla pudotuspelit aloittaa Jussi Olkinuora. Mies torjui runkosarjan torjuntaprosentilla 92,24. Nollapelejä tarttui tilille 26 ottelusta kolme kappaletta. Luukkuvahtina illan ottelussa toimii Pekka Tuokkola.

Hurrikaanin ykkösvitjassa sentterinä häärii Anssi Löfman laidoillaan Jani Tuppurainen sekä Joonas Nättinen. Kapteeni Juha-Pekka Hytösen johtamassa ketjussa laidoilla jatkavat runkosarjasta tutut Jerry Turkulainen ja Janne Tavi.

Slovakkisnaiperi Michel Miklik on istutettu kultakypärä Antti Suomelan viereen. Toisella laidalla viilettää kuumavireinen Ossi Louhivaara.

JYPin nelosvitjasta löytyy voimaa ja vääntöä. Janne Kolehmainen pelaa keskellä laidoilla Tuomas Pihlman sekä Mikko Salmio. Joko olisi Salmion vuoro avata vihdoin kauden maalihanat, kun osumilla alkaa olemaan jo melkoisesti merkitystä?

Puolustajaparit ensimmäiseen puolivälierään ovat varsin tutut jo runkosarjasta. Seitsemäntenä pakkina aloittaa Juuso Vainio.

Osta lippusi illan kuumaan playoffs-vääntöön TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HPK:n seuraavalla kokoonpanolla:

 1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Joonas Nättinen 

Sami Niku – Nolan Yonkman

 2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

 Niklas Friman – Mikko Kuukka

 3: Michel Miklik – Antti Suomela – Ossi Louhivaara

 Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

 4: Tuomas Pihlman –  Janne Kolehmainen – Mikko Salmio

Juuso Vainio

 Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)