Runkosarjan viimeinen kotiottelu tänään – vastassa KooKoo!

Hurrikaanikauden runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan tänään Synergia-areenalla, kun vastaan luistelee KooKoo Kouvolasta. Kiekko putoaa jäähän kello 17.00.

JYPille on luvassa todellinen asennemittari illan koitoksesta. KooKoo on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja ennakolta kovavireinen hurrikaanilauma on ehdoton suosikki. Takki auki ei voi todellakaan taistoon lähteä, sillä toisaalta KooKoo voi pelata täysin paineettomasti.

– Ei sitä taulukkoa voi liikaa ajatella. Nyt on tärkeintä, että oma peli paranee ja päästään hyvällä fiiliksellä ratkaisupeleihin, Jukurit-ottelussa tyhjiin onnistunut Ossi Louhivaara sanoo.

– Meillä on se kotietu ollut tavoitteena ja nyt se on jo varmistettu. Voidaan keskittyä vaan pelaamaan niin hyvin kuin mahdollista. Se on tärkeää. Toki vielä olisi kiva pari sijaa napsia, mutta se ei ole kokonaan omissa käsissä enää, Louhivaara jatkaa.

KooKoo myös sai torstaina itseluottamusta rökittämällä SaiPan peräti lukemin 7-1. Myös JYPin viikko alkoi voitolla, kun Jukurit kaatui kovan taistelun jälkeen Mikkelissä tiistaina maalein 3-1.
KooKoo on ollut paha vastus JYPille tällä kaudella. Keskinäiset ottelut ovat kouvolalaisille 2-1. Tänään pitää laittaa puntit tasan!

Hurrikaanilla riittää viljalti panosta ottelussa. TPS ja KalPa ovat yhä saavutettavissa kahdessa jäljellä olevassa ottelussa, mikäli jompi kumpi joukkueista kompastuu omaan vastustajaansa. JYP on taulukossa neljäntenä pisteen päässä kuopiolaisista ja kahden pisteen päässä turkulaisista.

Joonas Nättinen on illan ottelusta sivussa. Hänen paikkansa kultakypärä Antti Suomelan johdattamassa vitjassa ottaa Arttu Likola. Myös Urho Vaakanainen on jälleen kokoonpanossa Mikko Kaltevan pakkiparina.

JYPin maalia ottelussa vartioi Jussi Olkinuora. Pekka Tuokkola toimii luukkuvahtina.

Osta lippusi runkosarjan viimeiseen kotiotteluun TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KooKoon seuraavalla kokoonpanolla:

 

1: Michel Miklik – Anssi Löfman – Jani Tuppurainen

Sami Niku – Nolan Yonkman

 

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Niklas Friman – Mikko Kuukka

 

3: Arttu Likola – Antti Suomela – Ossi Louhivaara

Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

 

4: Tuomas Pihlman – Janne Kolehmainen – Robert Rooba

Juha Uotila

 

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)