Game 4 tänä iltana Synergialla – nyt laitetaan sarja tasoihin!

JYPin ja KalPan välinen tulikuuma välieräsarja jatkuu tänä iltana Synergia-areenalla. Hurrikaani hakee sarjan toista voittoaan. KalPa johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

JYP kavensi semifinaalit mahtavalla pelillä lauantaina Kuopiossa. Tänään laitetaan sarja tasoihin!

– Nyt meillä on voittoresepti tiedossa. Meidän on jatkettava kovaa työntekoa ja luotettava omaan suunnitelmaan. Meillä on nyt maistiainen voitosta, JYP-valmentaja Ari-Pekka Siekkinen totesi lauantain voittopelin jälkeen.

Hurrikaanin alivoima on toiminut erinomaisesti KalPaa vastaan, mutta ylivoimassa taas riittää vielä parannettavaa. JYP on pelannut välieräsarjassa kymmenen kertaa ylivoimalla, mutta maaleja ei ole tullut.

– Meiltä on ehkä vähän puuttunut siitä ärhäkkyyttä ja himoa. Uskon kuitenkin, että se vielä loksahtaa paikalleen, Kenkä pohdiskelee.

Lauantaina himoa ja huolellisuutta löytyi jo viisikkopelistä.

– Ainahan nämä ovat maalin pelejä KalPaa vastaan. Luotettiin kuitenkin, että kyllä ne marginaalit kääntyvät meillekin välillä. Ekoissa peleissä meillä oli jo vähän huonoa tuuriakin, päävalmentaja Marko Virtanen summasi lauantai-iltana.

– Yksi painopiste oli huolellisuudessa ja siinä onnistuttiin. Voitto oli meille tosi tärkeä. Jätkät ottivat onkeensa ja nostivat tasoaan. Sama huolellisuus pitää näkyä myös maanantaina, Virtanen jatkoi.

JYP luottaa käytännössä täysin samaan kokoonpanoon kuin lauantain voitokkaassa ottelussa. Vain puolustuspäässä on yksi muutos, kun roosteriin palaa Nolan Yonkman, joka korvaa seiskapakkina Juuso Vainion.

Illan taistoon on vielä muutamia lippuja tarjolla. Hanki omasi TÄMÄN LINKIN kautta.

 

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Janne Kolehmainen

Sami Niku – Mikko Kuukka

2: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Juuso Pulli

3: Henri Kanninen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Micke Saari – Valtteri Hotakainen – Tuomas Pihlman

Nolan Yonkman

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)