Hurrikaani jälleen ryöstöretkelle Savoon

JYPin ja KalPan välinen tulikuuma välieräsarja jatkuu tänä iltana Kuopiossa. Hurrikaani metsästää toista perättäistä ryöstöä Niiralanmontusta. Takana on kaksi voitokasta ottelua, joten itseluottamus on kunnossa.

– Me on päästy oikeille raiteille, mutta siinä kyydissä pitää pysyä. Me on aistittu, että meidän oma peli kyllä riittää ja kantaa pitkälle, maanantain voittomaalista vastannut Mikko Kalteva sanoo.

– Sarja on nyt tasan. Me on luotettu omaan tekemiseen ja nyt siitä on jo kahdesti palkittu. Yhtään ei kuitenkaan vielä juhlita, Kalteva jatkaa.

Tuskin kovin paljoa pelissä itsessään muuttuu. Sen verran tasaista vääntöä joukkueet ovat esittäneet.

– Ihan täysin samanlaisia ovat pelit olleet. Jokainen maali on tosi tärkeä. Nämä ovat kovavauhtisia pelejä, joissa saa vääntää koko ajan paljon, JYP-pakki Mikko Kuukka pohtii.

JYPin kokoonpanossa on vain yksi muutos sitten maanantain voitokkaan kotipelin. Arttu Likola palaa kokoonpanoon ja tuo tuoreita jalkoja nelosvitjaan. Likola ottaa ketjussa Micke Saaren paikan.

Hurrikaanin maalia vartioi totuttuun tyyliin Jussi Olkinuora, joka on nollannut KalPan kahdessa edellisessä kohtaamisessa. Olkinuora korostaa, että nollapeleihin vaaditaan kovaa puolustustaistelua aina koko joukkueelta.

– Meillä on hurjia taistelijoita iso määrä, siihen ei edes yhden käden sormet riitä. He ovat valmiita ottamaan osumaa ja uhrautumaan. Se on tärkeää joukkueelle. Meidän joukkue taistelee aina suurella sydämellä, Olkinuora hehkuttaa.

Huomenna kiirastorstaina on edessä Game 6 Synergia-areenalla. Sarja on siinä vaiheessa toiselle joukkueista katkolla. Luotetaan siihen, että finaalipaikkaa metsästää huomenna JYP!

Osta lippusi huomiseen kiihkeään välierätaistoon TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Janne Kolehmainen

Sami Niku – Mikko Kuukka

2: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Juuso Pulli

3: Henri Kanninen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Arttu Likola – Valtteri Hotakainen – Tuomas Pihlman

Nolan Yonkman

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)