JYP ryöstöretkelle Kuopioon – nyt on KalPan kaaduttava!

JYP kohtaa tänään lauantaina Kuopiossa KalPan kolmannessa välierässä. KalPa on kepittänyt Hurrikaanin jo kahdesti jättäen JYPin molemmilla kerroilla ilman maalia.

Tänään Hurrikaanin on yksinkertaisesti pakko löytää lääkkeet KalPan kaatamiseen. Muuten finaalipaikka uhkaa jäädä haaveeksi.

– Vähän ollaan oltu unessa. Meidän pitää parantaa joka asiassa. Maalintekotehokkuus, puolustuspeli, hyökkäyspeli. Kaikkea pitää parantaa. Ei me olla huolissaan. Toki tilanne on paha, mutta me tiedetään, että kun ylletään omalla hyvälle tasolle, niin se riittää pitkälle, kapteeni Juha-Pekka Hytönen summasi perjantain tappiopelin jälkeen.

JYP on jälleen muokannut kokoonpanoa etsien tuoreita jalkoja ja voimaa kentälle. Valtteri Hotakainen ja Tuomas Pihlman pelaavat tänään ensimmäisen välieränsä. Kaksikko rymistelee nelosvitjassa yhdessä Micke Saaren kanssa.

Henri Kanninen on puolestaan laitettu kolmosketjun laitaan. Trion muut jäsenet ovat Antti Suomela ja Joonas Nättinen. Muut hyökkäysketjut ovat ennallaan.

Puolustajista Nolan Yonkman on edelleen sivussa. Myös pakkipareja on hieman sekoitettu sitten eilisen. Maalivahti vaihtuu niin ikään. Hurrikaanin veräjän suulle palaa Kuopiossa Jussi Olkinuora.

Hurrikaanikevät jatkuu ja neljäs välierä pelataan Synergia-areenalla ensi maanantaina. Liput tähän taistoon voit ostaa TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Janne Kolehmainen

Sami Niku – Mikko Kuukka

2: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Juuso Pulli

3: Henri Kanninen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Micke Saari – Valtteri Hotakainen – Tuomas Pihlman

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)