JYPin kokoonpano selvillä – Kanninen palaa kehiin!

Tänään se odotettu herkkupalat sitten alkaa! Nimittäin JYPin ja KalPan välinen semifinaalisarja. Taistelu käynnistyy kello 18.30 KalPan kotiluolassa Niiralanmontussa.

Luvassa on takuuvarmasti viihdyttävää jääkiekkoa, jossa vaistot ja selkäytimeen hakatut pelitavat ohjaavat pelaajia. JYPin on jätettävä kaikki jäälle, jotta kovavireinen KalPa saadaan kellistettyä heti kättelyssä. Selvää on, että illan teemana on ryöstö!

Runkosarjassa Järvi-Suomen derbyt merkittiin joukkueiden välillä tasan 3-3. Nyt ratkaistaan tämän kauden osalta lopullinen herruus.

– Luvassa on paikallislätkää parhaimmillaan. Pelaajat syttyy ja niin varmasti yleisökin. Toivon, että on hallit täynnä molemmilla paikkakunnilla. Pelaajat tekevät parhaansa joka pelissä ja uskon, että saadaan yleisölle vastinetta rahoilleen, JYPin hyökkääjä Jani Tuppurainen totesi semifinaalisarjan aattona.

– Varmasti tulee samantyyppisiä pelejä kuten HPK-sarjassa. KalPa tykkää myös pelata liikkuvaa, aktiivista kiekollista peliä. Aika paljon on vastakkain tahkottu. Tuskin tulee mitään yllätyksiä kummallekaan, KalPassakin urallaan pelannut JYP-konkari jatkoi.

Tuppurainen pelaa tutussa vitjassa keskellä Anssi Löfman ja toisessa laidassa Michel Miklik. Myös kapteeni Juha-Pekka Hytösen hyökkäystrio on ennallaan laidoilla Jerry Turkulainen sekä Janne Tavi.

Loukkaantuneen Ossi Louhivaaran korvaa kultakypärä Antti Suomelan ketjussa Arttu Likola. Toisella laidalla viilettää Joonas Nättinen. Loukkaantumisrintamalta kuuluu kuitenkin myös positiivisia uutisia, sillä Henri Kanninen on selättänyt jalkavammansa ja palaa kokoonpanoon. Kanninen on orkesterinjohtajana JYPin nelosessa, jossa laidoilla kiitävät Mikko Salmio ja Janne Kolehmainen.

Puolustajista Mikko Kalteva on edelleen sivussa, mutta Juuso Vainio on palannut roosteriin seiskapakiksi. Myös Mikko Kuukka on jälleen mukana kärsittyään kahden ottelun pelikieltonsa.

JYPin maalia ottelussa vartioi Jussi Olkinuora. Luukkuvahtina jatkaa Pekka Tuokkola.

Hurrikaanikevät jatkuu kotikaukalossa Synergia-areenalla seuraavan kerran perjantaina, kun edessä on välieräsarjan toinen osaottelu. Hanki lippusi ajoissa! Välierät ja vastassa KalPa. Tämän parempaa ei voi toivoa!

Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Michel Miklik

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Mikko Kuukka

3: Arttu Likola – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Juuso Pulli

4: Mikko Salmio – Henri Kanninen – Janne Kolehmainen

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)