Semifinaalit jatkuvat Synergialla – Hurrikaani on liekeissä!

Hurrikaanikevät jatkuu tänä iltana kotikaukalossa Synergia-areenalla. Edessä on välierien toinen osaottelu KalPaa vastaan. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30.

Keskiviikon avaustaistelu päättyi Kuopiossa KalPan voittoon. JYPillä oli kuitenkin omat hyvät hetkensä ottelussa, mutta maalintekotehokkuus ei ollut toivottua luokkaa. Tänä iltana kotihallissa laitetaan KalPa ja Eero Kilpeläinen vapisemaan.

– Nollille jos jää pelissä, niin silloin on aika vaikea voittaa. Kotihallissa meidän pitää olla skarpimpia maalipaikoissa ja maalinteon tukitoimissa. Kun tutkitaan peliä ja saadaan infoa, niin varmasti paljon pieniä nyansseja voidaan parantaa, JYP-pakki Niklas Friman totesi keskiviikon pelin jälkeen.

JYP on muokannut kokoonpanoa rutkasti sitten keskiviikon. Sairastuvalle avausvälierässä joutui Jerry Turkulainen. Nuorukaisen korvaa kapteeni Juha-Pekka Hytösen ketjussa Michel Miklik.

Slovakin tilalle ykkösvitjaan on nostettu puolestaan Janne Kolehmainen, jonka kanssa kiekkoa toimittavat maaliin Jani Tuppurainen sekä Anssi Löfman. Kultakypärä Antti Suomelan hyökkäystrio on ennallaan. Suomelan vierellä pelaavat Arttu Likola ja Joonas Nättinen.

Nelosketjuun on nostettu tuoretta energiaa, kun kokoonpanoon palaavat sekä Micke Saari että Robert Rooba. Ketjun sentterinä taituroi Henri Kanninen.

Puolustajista pelikuntoon on toipunut Mikko Kalteva. ” Kaltsin” paluu roosteriin on iso uutinen JYPille. Kalteva pelaa perjantaina tutun aisaparinsa Urho Vaakanaisen kanssa.

Vahvoja otteita edellisissä peleissä esittänyt Juuso Pulli toimii Sami Nikun pakkiparina. Tältä parilta ei ainakaan jalkoja puutu! Nolan Yonkman on puolestaan tällä kertaa kokoonpanon ulkopuolella.

Hurrikaanin maalia ottelussa vartioi Pekka Tuokkola. Nyt on ”Pekin” tilaisuus näyttää KalPa-hyökkääjille kaapin paikka.

Tänä iltana laitetaan mökki täyteen ja huudetaan yhdessä KalPa kumoon! Muutama lippu saattaa vielä olla jäljellä! Osta omasi TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Janne Kolehmainen

Sami Niku – Juuso Pulli

2: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

3: Arttu Likola – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Micke Saari – Henri Kanninen – Robert Rooba

Juuso Vainio

Maalissa: Pekka Tuokkola (Jussi Olkinuora)