Hurrikaani hamuaa Liigan kärkipaikkaa – tänään vastassa HPK!

Hurrikaani metsästää jälleen pisteitä kotikaukalossa tänään lauantaina, kun vastassa on Hämeenlinnan Pallokerho. Latausta ja taistelua ei varmasti tule puuttumaan, sillä onhan kyseessä viime kevään puolivälierien ensimmäinen revanssimatsi. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Viime keväänä JYP kellisti HPK:n puolivälierissä legendaarisessa game sevenissä. HPK:lla on varmasti pieni revanssi mielessä, mutta niin on myös JYP enemmän kuin valmis illan koitokseen. Torstai-illan Ilves-voitto, kokeneen kaartin kauden ensimmäiset maalit sekä onnistumiset ylivoimalla ovat tuoneet ison annoksen ekstralatausta joukkueeseen.

HPK on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Joukkueella on vyöllään neljä voittoa sekä viisi tappiota. LähiTapiola Areenalle luistelee varmasti sisuuntunut ritarilauma, sillä HPK on kärsinyt tällä viikolla kaksi niukkaa tappiota.

JYP on kuitenkin valmis! Torstaina saatiin osviittaa siitä, että joukkue on hereillä heti pelin alusta alkaen. Alkukaudesta ensimmäinen 10-minuuttinen oli useasti murheenkryyni, mutta Ilvestä vastaan Hurrikaani laittoi tuulemaan alusta alkaen.

– Ensimmäinen 10-minuuttinen oli meidän parannettava asia ja sitä käytiin läpi paljon. Me saatiin tosi hyvä startti peliin ja eka erä oli ylipäätään vahva, päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

Myös yli- ja alivoima vaati alkuviikosta pientä viilausta. Ilvestä vastaan homma toimikin jo huomattavasti paremmin. Tuloksena kaksi yv-maalia ja tärkeitä tapettuja alivoimia.

– Oli kyllä tärkeää saada onnistumisia ylivoimalla. Uskon, että se homma alkaa tästä aukeamaan. Oltiin päättäväisempiä ja pelattiin selkeämmin. Myös alivoima toimi torstaina paremmin kuin alkukauden peleissä, kapteeni Hytönen toteaa.

HPK:n alkukauden pistelingoista löytyy jyväskyläläisille tuttu pelimies. Palokan Kiekon kasvatti ja JYPissä jalostunut Oula Palve on takonut alkukauteen mukavat tehot 4+1. Samoilla pisteillä HPK:n sisäistä pörssiä johtaa Otto Paajanen. Näiden herrojen kanssa JYPin on oltava varpaillaan.

Tosin on Hurrikaanillakin heittää kentälle kuumassa vireessä olevia pelureita vaikka täydet neljä vitjaa. Kirkkaimpana pistenikkarina loistaa Liigan pistepörssiä johtava Juuso Puustinen tehoin 8+3=11.  Pudia säestävät muun muassa Antti Suomela (4+6) sekä Ilvestä vastaan kauden avausosumansa viimeistellyt Jarkko Immonen (1+8).

– Eipä se maali minulle mikään isompi helpotus ollut. Varmaan sen tärkein anti oli, että toimittajat pääsee siitä kyselemään. No tottakai on kiva tehdä maaleja. Minulle on kuitenkin aika tyypillistä, että alkukaudesta ei niin maaleja tule. Toivotaan, että tulee jatkossakin maaleja ja mielellään heti lauantaina, Jakke povaili naureskellen torstain pelin jälkeen.

Perheille on HPK-pelissä tarjolla kauden ensimmäinen perhecombo-tarjous: istumapaikkalippu, hodari, limu ja popparit hintaan 15 € / hlö. Saat edun kun ostat vähintään kolme lippua. Verkkokaupassa valitse ensin katsomokartalta haluamasi paikat ja muuta sen jälkeen hinta alasvetovalikosta oikeaksi. Etu voimassa hintakategoriassa 8. Muista tulostaa verkkokaupasta ostamasi liput!

Eiköhän siis laiteta mökki täyteen! Osta omat lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.