Hurrikaani huimassa iskussa – tänään kotihallissa vastassa TPS!

Jo kaksi voittoa tällä viikolla saalistanut JYP kohtaa lauantaina kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla Turun Palloseuran. Ottelu alkaa kello 17.00. 

Otteluennakon tarjoaa MundusAer.

Luvassa on huima kiekkoilta, sillä JYP ja TPS pitävät hallussaan sarjataulukon kahta kärkisijaa.  JYP ja TPS ovat myös alkukaudesta tehneet Liigassa eniten maaleja. Hyökkäyspelin hienouksia nähdään varmasti puolin ja toisin, mutta tottakai Hurrikaani laittaa verkot tötterölle ahkerammin.

JYP on voittanut kuusi peliä ja hävinnyt vain kerran jatkoajalla. Se oikeuttaa Liigan ykköstilaan. Joukkue ei koskaan luovuta. Siitä upea osoitus nähtiin torstaina, kun Hurrikaani nousi kahden maalin takaa ohi puolustavan mestarin Tapparan ja vieläpä vieraskaukalossa.

– Voittoja me haetaan ja hyvä että niitä on myös pystytty napsimaan. Me halutaan ja kuulutaan sinne sarjataulukon kärkeen, JYP-hyökkääjä Henri Kanninen paaluttaa.

– Jokainen peli on kuitenkin aina oma lukunsa. Pitää aina keskittyä huolellisesti ja olla valmis voittamaan. Koskaan niitä voittoja ei ilmaiseksi saa. Tänään laitetaan taas kaikki likoon, Kanninen jatkaa.

JYPin ykköstykkinä on häärinyt Juuso Puustinen, joka on latonut jo seitsemän täysosumaa. ”Pude” onkin Liigan pistepörssin ykkösenä ennen illan kierrosta. TPS:n paidassa papat ovat vertyneet kovaan iskuun, sillä konkarit Eric Perrin ja Tomi Kallio ovat Puustisen tavoin tehtailleet alkukauteen yhdeksän tehopistettä.

– Vanhuksia siellä tuntuu TPS:n paidassa olevan aika paljon. Hyvin he ovat alkukaudesta vertyneet jo pelaamaan, Kanninen velmuilee.

– No ei vaan rehellisesti kun puhutaan, niin TPS on tosi kova joukkue ja heidän hyökkäspelinsä on hyvällä tasolla. He pyrkivät kääntämään peliä nopeasti. Olen kuitenkin varma, että meidän oma painepeli saa heidät vaikeuksiin, Kanninen jatkaa.

Säilyykö Puustisen huima maalivire? Joko konkari Jarkko Immonen saa maalihanat auki? Entä minkälaiset kikat virittelee taiturimainen Jerry Turkulainen? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tulemalla paikan päälle LähiTapiola Areenalle. Tänä iltana Jypinkylässä nähdään huikea jääkiekko-ottelu! Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.