Hurrikaani jälleen tositoimissa – tänään kotihallissa vastassa Ilves!

JYP on saanut huilata muutaman päivän liigapeleistä, mutta tänään torstaina taistelu jälleen jatkuu. LähiTapiola Areenalle saapuu Tampereen Ilves. Ottelu alkaa kello 18.30. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Viimeksi hurrikaanipaidat pelasivat viime lauantaina, jolloin joukkue koki alkukauden ainoan tappionsa varsinaisella peliajalla. Akut on jälleen ladattu, kuviot hiottu kuntoon ja JYP on valmiina palaamaan voittojen tielle.

– Eka jakso paketoitiin tästä runkosarjasta lauantain TPS-peliin. Ihan hyvä jakso pelattiin, mutta toki poimitaan varsinkin ne jutut mukaan, mitä pitää parantaa, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

– Paljon oli hyviä asioita sillä jaksolle. Se ainakin näytettiin, että kun ollaan ihan ytimessä omassa tekemisessä, niin on ihan sama missä ja ketä vastaan pelataan.

JYP nappasi alkukauden kahdeksasta pelistä kuusi voittoa ja jäi vain kerran ilman pisteitä. Se oikeuttaa sarjataulukon toiseen tilaan, kun seuraava kova puristus jälleen tänä iltana alkaa. Selvää on, että uudistunut joukkue on vielä opintiensä alkupäässä.

– Sellaisen ehjän 60-minuuttisen kanssa riittää tekemistä. Se on tietysti aika normaalia pelin oppimista tässä vaiheessa kautta. Selvä viesti joukkueelle on ollut myös ekan 10 minuutin pelaaminen. Kahdeksan peliä meillä oli ja niissä viidessä annettiin reilusti eteen, Veltsu pohtii.

– Vähän ehkä lähdettiin liikaa katselemaan ja oletettiin, että kyllä tämä tästä hoituu. Sitten kun kaveri on samaan aikaan ihan ytimessä ja oikealla sivulla, niin hankalaksi menee. Siinä riittää meillä parannettavaa.

Tämän illan Ilves-taistoon JYP on saanut latautua rauhassa.

– Erittäin hyvä ja jopa optimaalinen valmistautuminen on saatu pitkän ottelurupeaman jälkeen. Ensin viikonloppu huilattiin ja sitten pari jämäkkää jäätreeniä. Yli- ja alivoimaa on luonnollisesti käyty läpi ja niissä meillä on petraamista. Voi olla, että siellä jotain uusia juttuja on tulossa, Virtanen vihjaa.

Ilves aloitti kautensa viidellä tappiolla, mutta sen jälkeen nuori joukkue on napsinut kolme voittoa peräjälkeen. Kova iltapuhde on varmasti luvassa.

– llves on erittäin liikkuva, nuori ja himokas joukkue. Into tekemisessä paistaa läpi. Heillä on hyvä runko rakentumassa. He heittäytyvät joka ilta täysillä peleillä ja ovat tosi vaarallinen joukkue. Tosi valmiina pitää taas olla peliin ja pistää kaikki sinne kentälle likoon, Virtanen toteaa.

Ilves-ottelusta alkaa kolmen ottelun kotiputki. Lauantaina on vastassa Liigan merkeissä Hämeenlinnan Pallokerho ja ensi tiistaina puolestaan CHL-liigassa Neman Grodno.

Osta lippusi varmasti jännittävään ja kiihkeään Ilves-peliin TÄMÄN LINKIN kautta.