Hurrikaani matkustaa Mikkeliin Jukureiden vieraaksi

JYPin vieraspelien viikonloppua jatkuu tänään lauantaina Mikkelissä, kun vastassa on kotijoukkue Jukurit. Ottelu alkaa kello 17.00. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantai-iltana hurrikaanipaidat kokivat kauden avaustappion, kun KooKoo oli tiukassa taistossa parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Tänä iltana Hurrikaani haluaa puhaltaa sarvipaidat kumoon ja palata taas voittojen tielle.

– Se on hyvä juttu, että saadaan jo tänään pelatana, niin pystyy unohtamaan sen eilisen mahdollisimman nopeasti. Se ei ollut meiltä parasta peliä, kovassa vireessä alkukaudella ollut Antti Suomela sanoo.

Jukureiden kausi on alkanut todella vaisusti, sillä neljä peliä ei ole tuottanut joukkueelle yhtään pistettä. Aliarviointiin ei todellakaan ole varaa, sillä mikkeliläiset takuuvarmasti haluavat ensimmäisen voittonsa napata kotiyleisön edessä.

– Otetaan eiliseltä ne muutamat hyvät asiat mukaan. Parannettavaa ainakin riittää. Ajatukset on siirrety heti eilisen pelin jälkeen Jukureihin, Suomela vakuuttaa.

– Jukurit on varmasti hyvin samankaltainen joukkue kuin viime vuonna. Meillä oli erittäin tiukkoja pelejä heitä vastaan ja varmasti sellainen on luvassa myös tänään. Luulen, että sama trendi jatkuu. Meidän pitää olla 100-prosenttisessa iskussa heti alusta asti, Suomela jatkaa.

Viime kaudella JYP oli joukkueiden välisissä kohtaamisissa rautaa, sillä Hurrikaani vei nimiinsä viisi sesongin kuudesta runkosarjaottelusta.

JYP nähdään seuraavan kerran kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla ensi tiistaina, jolloin vastaan luistelee Rauman Lukko. Osta lippusi kiekkotrilleriin TÄMÄN LINKIN kautta.