Hurrikaani metsästää lisää voittoja – nyt vastassa Kärpät!

JYP lähtee loistavista asemista tiistai-illan kotiotteluun Oulun Kärppiä vastaan. Onhan alla kaksi upeaa voittoa Stadin kingeistä. Tule paikan päälle LähiTapiola Areenalle ja todista Hurrikaanin huima syysvire!

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Viime viikonvaihteen HIFK-otteluissa JYP osoitti huimaa henkistä kanttia. Se lämmitti erityisesti päävalmentaja Marko Virtasen mieltä.

– Pelillisesti viikonloppuna näkyi jo oikeita asioita, mutta onhan siellä vielä paljon petrattavaa. Henkisen puolen asiat kuitenkin lämmittävät paljon enemmän. Oltiin kotipelissä HIFK:ta vastaan vaikeassa paikassa, kun kaveri teki avauserän loppuun kaksi maalia. Siitä kuitenkin noustiin ja tehtiin itse kolme toiseen erään, Veltsu summaa.

– Sama oli Helsingissä kun HIFK iski kolme, mutta noustiin silti 0-3-tappioasemasta voittoon. Otettiin härkää sarvista kiinni ja ruvettiin töihin. Usko säilyi koko ajan eikä me luovutettu. Luotettiin siihen, että kun tehdään omaa juttua, niin se tuo tulosta, Virtanen jatkaa.

JYPin kausi on alkanut mallikkaasti, mutta yhtään ei ole varaa antaa keskittymisen karata. Tällä viikolla Hurrikaani nimittäin pääsee kolme kertaa tositoimiin. Tiistain Kärpät-kotipelin lisäksi perjantaina ja lauantaina on vieraspelit edessä KooKoota ja Jukureita vastaan.

– Meillä on liiga-arki alkanut kyllä ihan ryminällä, kun viiteen päivään tulee kolme tosi kovaa peliä huippujoukkueita vastaan. Tästä se sitten jatkuu samalla rytinällä maajoukkuetaukoon asti, Virtanen sanoo.

JYP metsästää tänä iltana kolmatta perättäistä voittoa. Se tulee, kun oma paketti pysyy kasassa ja joukkue noudattaa omaa pelisuunnitelmaa.

– Kärpät on kova nippu se on ihan selvä. Heillä on taitava ja liikkuva joukkue, Virtanen toteaa illan vastustajasta.

Aloitus oli mahtava – laitetaan tänään vielä paremmaksi!

Tiistai-iltana laitetaan sitten mökkiä täyteen ja kannustetaan JYP voittoon! Mitä tekee kuumassa vireessä oleva ketju Turkulainen-Suomela-Nättinen? Jatkaako Viron Gretzky Robert Rooba pistetehtailuaan? Joko aukeaa Jarkko Immosen maalihanat? Näihin kysymyksiin saa vastauksen parhaiten tulemalla paikan päälle ja nauttimaan LähiTapiola Areenan loistavasta tunnelmasta.

Koti-avausta LähiTapiola Areenalla todisti 4 135 katsojaa ja tunnelma oli kerrassaan loistava. Areena oli 93 %:sti täynnä, joka oli Liigan avauskierrosten paras täyttöaste.

JYP kiittää!

Tiistaina Jypinkylään kipittää siis Kärpät,  nuo pohjoisen liukkaasti liikkuvat pisteiden metsästäjät.

Hyviä paikkoja on vielä jäljellä, hanki lippusi ennakkoon Kävelykadun JYP-kioskilta tai osta omasi VERKKOKAUPASTA.

Jos tiistai-ilta on jo buukattu muihin menoihin, niin lisää Hurrikaani-viihdettä on luvassa jo viikon päästä. Ensi viikon tiistaina Jypinkylään saapuu vieraaksi Rauman Lukko. Tähän peliin voit ostaa lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.