Hurrikaani voimistuu – tänään kotihallissa vastassa Rauman Lukko!

JYP aloittaa kolmen ottelun viikon tiistai-iltana kotihallissa LähiTapiola Areenalla, kun vastaan asettuu Rauman Lukko. Ottelu alkaa kello 18.30. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Kyseessä on kärkikamppailu, sillä JYP johtaa Liigaa, mutta raumalaiset ovat heti toisena vain pisteen päässä. Lukolla on lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna. Hurrikaanipaitojen haaste on piinkova, sillä Lukko on voittanut kaikki kauden neljä otteluaan.

Lukon luotsiksi saapui täksi kaudeksi KalPasta tuttu Pekka Virta, joka toi länsirannikolle Kuopiosta myös muutaman kovan luokan pelurin.

– Kyllä Pekka Virran kädenjälki näkyy heti Lukossa. He ovat todella luisteluvoimainen ja nopeasti peliä kääntävä joukkue. He myös pyrkivät kontrolloimaan kiekkoa, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

Jos on Lukko aloittanut hyvin kautensa, niin samaa voi sanoa myös tämän illan kotijoukkueesta. JYP on pelannut viisi ottelua, joista se on voittanut neljä. Myös ainoasta tappiopelistä tuli piste Kouvolassa, sillä KooKoo kukisti Hurrikaanin vasta jatkoajalla.

Ennen kauden alkua JYP-leirissä korostettiin, että voittoja pitää napsia tasaiseen tahtiin ja heti kauden alusta alkaen. Se suunnitelma on toteutunut erinomaisesti.

– Jokainen peli on aina oma juttunsa ja joka kerta pitää onnistua maksimaalisesti, jos mielii tässä liigassa saada voittoja. Se on se asia, mihin meidän pitää koko ajan keskittyä, Virtanen summaa.

– Nyt on homma lähtenyt hyvin käyntiin ja voittoihin pitää aina olla tyytyväinen. Me on tultu hyvin takaa ja pystytty kääntämään tiukkoja pelejä voitoksi. Sitä jatkumoa pitää vaalia. Voittoihin ei voi tietenkään tuudittautua, sillä jokainen peli on oma tarinansa, Veltsu jatkaa.

Edellisen kerran JYP pelasi viime lauantaina, kun Mikkelin Jukurit kaatui varsin suvereenin esityksen jälkeen maalein 3-1.

– Se oli varmasti ehjin 60-minuuttinen meiltä tällä kaudella. Siinä pelissä ei paljoa annettu kaverille paikkoja 5-5-pelissä. Sitten tehtiin taas omista paikoista tarvittavat maalit. Meidän pitää kuitenkin muistaa, että joka pelissä pitää löytää keinot voittoon, Virtanen paaluttaa.

JYPin tuleva viikko on piinkova. Ensin on vastassa Lukko kotona, jonka jälkeen ennakkosuosikki Tappara vieraskaukalossa. Viikko huipentuu kotihallissa kuumavireistä Turun Palloseuraa vastaan.

Osta lippusi tämän illan kiekkotrilleriin TÄSTÄ LINKISTÄ. Kyseessä on Liigan kärkikamppailu!

Ja meno ei tästä ainakaan hyydy! Lauantaina vastassa pistepörssiä johtavan Tomi Kallion sekä Eric Perrinin TPS. Osta oma pilettesi Tepsi-matsiin TÄMÄN LINKIN kautta.