Eläinystävän unelmalauantai, Julianne ja Pelicans!

JYPin Raviliigan hevonen Julianne tulee lauantaina suureen kaupunkiin ja LähiTapiola Areenalle.  Juliannelle pystytetään aitaus A1-kulmauksen lähettyville, jonka luona hurrikaanivarsaa voi käydä tapaamassa klo 16 eteenpäin. Tilaisuus toteutetaan täysin Juliannen ehdoilla, nuoren ja kokemattoman hevosen kaupunkivierailu voi olla lyhyt. Eli ole ajoissa paikalla! Paikan päällä voi ostaa osuuden hevosesta.

Iltapäivää voi jatkaa mukavasti JYP-Pelicans-ottelun merkeissä.  Otteluun on kaksi huikeaa lipputarjousta: kaveripaketti ( 4 istumapaikkalippua 40 €) ja  perhecombo 15 € hlö (sis. istumapaikkalipun sekä hodarin, limun ja popparit kioskilta). Perhecombossa myydään vähintään 3 lippua (1 aikuinen ja 2 alle 13v. lasta). Verkkokaupassa valitse ensi paikkasi kartalta ja muuta oikea lipputyyppi alasvetovalikosta. Näin saat hintaedut voimaan! Tarjous voimassa kategoria 8 paikoissa.

Hanki lippusi ennakkoon palvelevasta Kävelykadun JYP-kioskista (ark.10.30-17.30, la 10-15) , muista ennakkomyyntipisteitä tai verkkokaupasta.