JYP aloittaa kolmen huippuottelun viikon Raumalta

Viime viikolla tiukat tappiot kärsinyt JYP hakee kurssilleen nostetta tulevalla viikolla, kun edessä on kolme äärimmäisen tiukkaa kärkikamppailua. Taistelu alkaa tiistai-iltana Raumalta, kun vastaan tulee Lukko. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantaina on puolestaan edessä huikea matsi puolustavaa Suomen mestaria Tapparaa vastaan kotihallissa. Lauantaina kova viikko huipentuu Turussa sarjakakkosen TPS:n vieraana.

Tiistai-illan vastus Lukko majailee taulukossa neljäntenä pisteen edellä JYPiä. Viime viikolla kolme tappiota kärsinyt hurrikaanijoukkue on latautunut tuleviin koitoksiin huolellisesti. Joukkueessa tiedetään tarkasti, mitä asioita pitää parantaa, jotta voittovire jälleen löytyy.

– Viime viikolla ei pelattu tarpeeksi hyvää keikkoa. Tehdään liian vähän maaleja ja annetaan kaverille liikaa paikkoja . Vähän sellaista huolimatonta pelaamista kaiken kaikkiaan, kapteeni Juha-Pekka Hytönen paaluttaa.

– Tällä viikolla tulee hyviä ja kovia haasteita kolme kappaletta vastaan. Jokainen tietää, että pitää parantaa. Joka jätkä voi antaa vähän enemmän. Nyt tämä taso ei riitä. Vaisua ja vajaata on työmäärä ollut. Me on hallittu pelejä, mutta ollaan vähän seinillä ja kulmissa. Pitää olla vielä kovempi ja mennä sinne maalille. Voittaa ne kamppailut, Hytönen jatkaa.

Alkukaudesta JYP rallatteli voitosta voittoon, mutta se saattoi kapteenin mukaan tuoda vahingossa vääränlaista tunnetta pelaajistoon. Maalintekotehokkuus on ehdottomasti yksi parannettava asia.

– Alkukaudesta voitettiin pelejä ehkä tavallaan liiankin helposti. Oltiin myös äärimmäisen tehokkaita maalipaikoissa. Nyt kun on ollut ruuti vähän märempää, niin pitäisi vaan taistella rajummin. Sitä ei olla ehkä ihan ymmärretty, kokenut kapteeni Hytönen summaa.

– Me on nyt hävitty myös taistelussa pelejä. Vastustajat ovat blokanneet enemmän kiekkoja ja menneet sinne maalille. Sitä asiaa pitää parantaa. On mentävä back to basics, JP jatkaa.

Tiistai-iltana sitä taistelua on varmasti luvassa, kun JYP hakee kolmea pistettä Raumalta. LähiTapiola Areenalla JYP nähdään seuraavan kerran siis perjantaina takuuvarmasti huikeassa kiekkotrillerissä Tapparaan vastaan. Osta lippusi perjantai-illan huipennukseen TÄMÄN LINKIN kautta.

Tappara on vastassa pian myös CHL-liigassa, kun ensimmäinen pudotuspelikierros alkaa reilun viikon päästä tiistaina. JYP aloittaa pudotuspelit kotikaukalosta. Ottelu pelataan tiistaina 31.10. ja se alkaa kello 19.00.

CHL-kamppailuun voit hankkia lippusi TÄSTÄ LINKISTÄ. Kaikki istumapaikat 19 € ja seisomapaikat 10 €. Alle 7-vuotiaat veloituksetta LähiTapiola Areenalle seisomapaikoille. Nopeimmat vievät parhaat paikat! JYP haluaa myös kiittää hyvin sujuneesta alkukaudesta kanta-asiakkaitaan ja tarjoaa CHL-kamppailun veloituksetta kausikorttilaisille.