JYP jatkoi puolustaja Jaakko Jokisen sopimusta. Keskushyökkääjä Valtteri Hotakaisen sopimus purettu.

Jaakko Jokinen teki jatkosopimuksen kevääseen 2020-asti

JYP ja puolustaja Jaakko Jokinen,24, jatkoivat pelaajasopimustaan kevääseen 2020 saakka. Isokokoinen Jokinen (189cm & 93kg) on Jämsän Kiekko-Susien kasvatti, joka liittyi JYPin juniorijoukkueisiin nuoremmassa C-juniori-iässä kesällä 2007. JYPin juniorivuosiensa jälkeen Jokinen kipusi liigajoukkueeseen JYP-Akatemian tuella. Vyölle on tähän mennessä kertynyt 49 liigaottelua Hurrikaanipaidassa. Mestistä Jokinen ehti pelaamaan 167 ottelua JYP-Akatemian paidassa.

Alkukauden 20 liigaottelussaan Jokinen on nakutellut tehopisteet 2+3=5. Lisäksi Jokinen on kerännyt liigassamme tänä syksynä JYPin puolustajien parhaan plus-miinus lukeman (+10) ja hänen kokonaispeliaikansa on JYPin puolustajien ”top 3” -tasoa tällä hetkellä.

Keskushyökkääjä Valtteri Hotakaisen sopimus purettu.

JYP ja keskushyökkääjä Valtteri Hotakainen, 27, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kevääseen 2018 asti voimassaolleen pelaajasopimuksensa. Monivuotinen JYP-Akatemian kapteeni ehti edustaa JYPiä seitsemän viimeisen pelikauden aikana Liigassa 117 ottelun verran sekä Mestiksessä (JYP-Akatemia) 196 ottelun verran.

JYP kiittää ”Hodaa” menneistä kausista ja toivottaa hänelle onnea uusien haasteiden parissa.