JYP matkaa Turkuun – nyt laitetaan tappioputki poikki!

Viiden perättäisen tappion sisuunnuttama JYP matkustaa lauantaina Turkuun, jossa on edessä piinkova taisto TPS:n vieraana. Ottelu alkaa kello 17.00. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantain Halloween-pelissä Tappara punnersi hurjien vaiheiden jälkeen 5-4-voittoon. Hurrikaanin pelissä oli loistava taisteluilme, joskin tällä kertaa puolustava mestari veti pidemmän korren.

– Kova jääkiekkopeli se oli kaiken kaikkiaan. Mentiin ihan jääkiekkopelin äärille. Todella rajua 1 vastaan 1 kamppailua. Paljon tapahtumia nähtiin ja meidän kohdalla ihan hyvää tekemistä. Olen suurelta osin tyytyväinen. Vaade oli myös kova, JYP-käskyttäjä Marko Virtanen summaa.

– Suunta on oikea. Paha maku jäi lopusta silti. Voitto vaatii paljon ja se vaatii kovaa puolustamista. Hyökkäyspäässä onnistuttiin tekemään tuhoja, mutta liikaa päästettiin maaleja, kokenut JYP-pakki Mikko Kalteva säestää.

Nyt on kuitenkin edessä jo TPS-kamppailu. Perjantaina hurrikaanijoukkue joutui ylitöihin ja kiekko putoaa kohta jo jäähän Turussa.

– Matka jatkuu Turussa. Siellä odottaa tuore vastustaja. Haasteet jatkuu ja meidän pitää olla siihen valmis, Veltsu sanoo.

– Sehän tässä lajissa on nättiä, että saa uuden mahdollisuuden aina nopeasti. Innolla kohti Turkua ja sieltä hakemaan pisteet, perjantai-iltana juonikkaassa vireessä ollut Antti Suomela puolestaan naulaa.

Kaltsi korostaa palautumisen merkitystä, kun otteluiden välillä ei ole aikaa kuin vajaat 20 tuntia.

– Hyvällä mielin taas tien päälle. Täytyy tehdä huolellinen palautuminen ja herätellä kroppa hyvin Turussa. Se on tärkeää, Kalteva toteaa.

Perjantaina JYP-perhe tiedotti odotetun ja tärkeän uutisen. Michel Miklik tekee paluun JYP-nuttuun jo ensi viikolla.

– On kyllä hyvät fiilikset Miklikistä. Kuten viime kausi osoitti, niin huippukaveri on kyseessä. Toivottavasti hän tuo meille maalinteon rentoutta kuten viime kaudella, Suomela paaluttaa.

Kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla JYPin kausi jatkuu tulevana tiistaina, kun edessä on CHL-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avauskoitos. Edessä on jälleen Tappara.

– Ihan mukavaa, että tulee taas Tappara tutuksi. Heidän pelityyli sopii meille. Pitää vaan laittaa jalat liikkeelle. Sillä tavalla saadaan heidät lyötyä, Kalteva vakuuttaa.

Osta lippusi takuuvarmasti jännittävään CHL-pudotuspeliin TÄMÄN LINKIN kautta.

Kaikki istumapaikat 19 € ja seisomapaikat 10 €. Alle 7- vuotiaat veloituksetta LähiTapiola Areenalle seisomapaikoille. Nopeimmat vie parhaat paikat!