JYP matkustaa KalPan vieraaksi

JYPin syyslomaviikko jatkuu perjantaina Kuopiossa, kun vastassa on aina yhtä rakas KalPa. Hurrikaani matkustaa Savoon ärsytettynä tiistain tiukan SaiPa-tappion jälkeen. Varmaa on, että JYP laittaa kaiken likoon, jotta joukkue palaa jälleen voittojen tielle. 

Otteluennakon tarjoaa MundusAer.

Tiistaina SaiPa puolusti JYPin nurin. Hurrikaanipaidat kaipaavat maalintekotilanteisiin lisää röyhkeyttä.

– Maalintekoon pitää saada viimeinen puristus, niin hyvä tästä tulee. Kausi on kuitenkin vielä nuori. Päät pystyyn ja uuteen peliin valmistautumaan, SaiPa-pelin ainokaisen laukonut Robert Rooba summasi voiton avaimet.

Joukkueet kohtaavat tällä kaudella vasta ensimmäistä kertaa. JYPillä on paljon kalavelkoja maksettavanaan viime keväältä, kun KalPa punnersi game sevenin kautta jatkoon välieristä.

Viime aikoina JYPin peli on hieman yskähdellyt, mutta alkukausi on silti ollut mainio. Hurrikaanijoukkue majailee 15 ottelukierroksen jälkeen komeasti kolmantena. Viime kauden jälkeen rajusti uusiutuneen KalPan kauden aloitus on puolestaan ollut vaisu. Joukkue on vasta toiseksi viimeisellä sijalla kerättyään 15 ottelusta 13 pistettä. Varsinkin KalPan maalintekopeli on tökkinyt joukkueen tehtyä vain 25 osumaa. JYPin vastaava saldo on 46 kihautusta.

Varmaa kuitenkin on, että KalPa laittaa kotiyleisön edessä kaiken peliin. JYPin pitää vastata kuopiolaisten liikkeeseen ja uskaltaa pitää kiekkoa. KalPan paidasta yksi seurattava nimi on ehdottomasti edelliset kaksi kautta JYPiä edustanut Janne Tavi.

Oli joukkueiden sijoitukset sarjataulukossa mitä tahansa, niin JYPin ja KalPan välisissä Järvi-Suomen derbyissä nähdään aina rajua taistelua. Hyvin todennäköisesti tälläkin kertaa kyseessä on niin sanotusti maalin peli. Hurrikaanin pitää myrskytä täydellä teholla Niiralanmontussa, jotta pisteet matkaavat Keski-Suomeen.

– Viimeinen puristus, halu ja nälkä jäi tiistaina ehkä puuttumaan. Sellaista tietynlaista raivoa kaipaisi lisää. Fakta on se, että tämä on maalintekopeli ja SaiPaa vastaan jäätiin yhteen, Rooba paaluttaa.

JYP nähdään kotikaukalossa jo lauantaina, kun kovavireinen Lahden Pelicans saapuu vieraaksi.  Otteluun on tarjoalla mahtavia tarjouksia. Kaveripaketilla saat 40 euron hintaan neljä istumapaikkalippua. Perhecombo puolestaan tarjoaa sinulle istumapaikkalipun sekä hodarin, limun ja popparit kioskilta. Combossa hinta 15€/hlö. Ostettava vähintään 3 lippua (1 aikuinen ja 2 alle 13v. lasta).

Osta lippusi takuuvarmasti jännittävään Pelicans-otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.