JYP matkustaa Vaasaan – ”Sotakirves pitää etsiä esiin!”

JYP matkustaa sunnuntaina länsirannikolle sisuuntuneena, sillä perjantaina Hurrikaani koki kitkerän tappion kotikentällä Ässiä vastaan. Kahden tappion rasittama JYP suunnittelee pikaista paluuta takaisin voittokantaan. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Tärkeintä sunnuntaina Vaasan Kuparisaaressa on taistelutahto. JYPin pitää olla valmis kamppailemaan heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

– Nyt pitää palautella kovasti ja pää pitää saada fressiksi tästä pelistä. Tiedetään mikä on syy tappiolle ja sen seuraus. Katsotaan peli läpi ja korjataan virheet, JYP-valmentaja Jukka Ahvenjärvi summasi perjantain ottelun jälkeen.

Jos oli perjantaina vastassa taistelutahtoinen ja sisukas joukkue, niin takuuvarmasti vieläkin kovemman haasteen esittää JYPille sunnuntaina Sport. Kotkapaidat ovat hävinneet kolme tiukkaa peliä peräjälkeen, joten voitonnälkää on molemmilla puolilla.

– Sotakirves pitää etsiä esiin. Vaasaan kun mennään, niin siellä on oltava sotajalalla. Vastustaja ei ainakaan helpommaksi muutu, Ahvenjärvi tykittää.

– Kun ollaan Sportin kotikentällä niin taistelutahto ja kamppailuvalmius pitää olla ihan eri luokkaa kuin perjantaina. Sillä puolella pitää nostaa tasoa potenssiin kymmenen, ”Jusu” jatkaa.

Sport on sarjataulukossa kahdeksantena, kun taas JYP majailee muutaman pykälän ylempänä. Joukkueiden välinen piste-ero on yhdeksän pistettä ennen sunnuntain ottelua.

Vaasalaisten paidasta löytyy JYPistä tuttuja pelimiehiä. Kapteenina toimii kokenut JYP-kasvatti Markus Kankaanperä ja varakapteenin merkkiä kantaa Jyväskylässä vuosia pelannut Filip Riska. Sportin riveissä maaleja janoaa myös Markus Nenonen.

Oli vastustajan nimet mitä tahansa, JYPin täytyy sunnuntaina palata jälleen omalle tasolleen. Vahva kiekollinen peli, nöyryys ja kova taistelutahto ovat avainpalikat voittoon. Voitto tulisi kieltämättä hyvään saumaan ja antaisi hyvän lähtökohdan ensi viikon syyslomakarkeloihin, jolloin Hurrikaani nähdään kaksi kertaa kotikaukalossa.

Ensimmäinen tilaisuus nähdä JYP kotikentällä LähiTapiola Areenalla on jo ensi viikon tiistaina. Tuolloin vastassa on Lappeenrannan SaiPa. Otteluun on tarjolla mahtava Kaveripaketti! Se tarkoittaa neljää istumapaikkalippua vain 40 euron hintaan! Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.