JYPin yleisömäärät ilahduttavat. Keskiarvo selvässä kasvussa.

JYPin yleisökeskiarvo jatkaa kehittymistään. Alkukauden yhdeksässä Liigan kotiottelussa yleisöä on ollut keskimäärin ottelua kohden 3504 henkilöä. Määrä on 5% enemmän kuin edellisellä kaudella vastaavana ajankohtana ja 9% enemmän kuin kaudella 2015-2016 yhdeksän kotipelin jälkeen. Viime alkukauteen verrattuna yleisöä on ollut 168 henkeä enemmän per ottelu ja 2015-2016 alkukauteen verrattuna 299 enemmän ottelua kohden.

 

Myös CHL on löytänyt tiensä keskisuomalaisten kiekkosydämiin. Alkusarjan kolmen kotiottelun keskiarvo tällä kaudella oli 3655, kun se viime kaudella oli 3376. Kasvua keskiarvossa on 8,2%, eli 279 henkilöä/ottelu.

”Olen erittäin tyytyväinen vallitsevaan trendiin. Kun huomioon otetaan vielä poikkeuksellisen aikainen startti ja haasteen yleisömäärien suhteen muualla, on meidän oltava tässä vaiheessa tyytyväisiä. Kasvu on tullut myymällä ja se näkyy lippukassassa. Sen lisäksi, että lippuja on myyty enemmän, on niistä saatu enemmän euroja per lippu. Kiitos toimiston joukkueelle hyvästä työstä alkukauden osalta”, sanoo JYP-toimitusjohtaja Aku Vallenius.

 

Liigassa kotiottelut jatkuvat tämän viikon perjantaina, jolloin vastaan luistelee hallitseva mestari Tappara.

VIP-tilat ovat ottelupäivän sauna-vippiä lukuun ottamatta loppuunmyyty. Varaa sauna+blackbox tästä!

Lippuja vielä rajoitetusti jäljellä istumaan sekä seisomaan. Osta lippusi tästä!

CHL-playoffsit alkavat LähiTapiola Areenalla tiistaina 31.10., jolloin vastassa jälleen Tappara.

Kausikorttilaisille ottelu kuuluu kausikorttiin ja on ladattu kortille. Muille huipputärkeään pudotuspelikamppailuun liput istumaan 19€ ja seisomaan 10€. Osta lippusi tästä!