Kotikaukalon tuttua kolinaa

Lähes kaksi viikkoa on ehtinyt kulua edellisestä kotipelistä, onneksi perjantaina eroahdistusta tulee poistamaan LähiTapiola Areenalle Porin Ässät.

 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Ailahtelevaisesti kautensa aloittanut Ässät on voittanut yhtä monta ottelua kuin hävinnyt ja tasureita on kaksi. Pelaajien pistepörssissä Ässien Sami Lähteenmäki vaanii heti Jarkko Immosen ja Juuso Puustisen takana. Ässät- pelaajista eniten Jypinkylässä tunteita herättänee Mikko Salmio, joka pelaa LähiTapiola Areenalla ensimmäistä kertaa muussa kuin JYPin paidassa.

”Ässillä on 3 tappiota alla, Jyrki Ahon valmentama joukkue tulee kamppailemaan sarjapisteistä kynsin ja hampain. JYPin on pelattava peliä omalla rytmillä ja oltava valmiina taistelemaan joka tilanteessa ensimmäisestä vaihdosta lähtien.” -arvioi perjantain ottelua joukkueenjohtaja Jukka Ahvenjärvi.

”Erikoistilanne pelaamisesta tuli oppia tiistain Neman Grodno – ottelussa. Pelin tempo pitää saada sellaiseksi, että tuotetaan vastustajalle jäähyjä ja hyödynnetään saadut ylivoimat. Joukkue on pelillisesti hyvässä vireessä ja JYPin kokeneempi osasto on saanut lepoa. Heiltä odotetaan isoa panosta ja energiaa kiekolliseen pelaamiseen.” -Ahvenjärvi toteaa.

”Valmius kamppailemiseen ja luistelemiseen ratkaisee!”- päättää Ahvenjärvi.

JYPin sairastuvalta ei ole uutta tiedotettavaa, asioiden kanssa edetään päivä kerrallaan.

Monella tasolla mielenkiintoinen ottelu alkaa LähiTapiola Areenalla perjantaina klo 18.30. Liput kiihkeään kamppailuun TÄSTÄ

JYP suuntaa sunnuntaina Vaasaan Sportin vieraaksi. Vaasalaisille on tarjolla lepopäivän riemuksi vauhdikasta viihdettä, tällä Hurrikaanilla on tapana meren läheisyydessä vain voimistua.

Syyslomaviikolla on kotona vastassa tiistaina SaiPa ja lauantaina Pelicans.