SYYSLOMAN huipennus – JYP kohtaa LähiTapiola Areenalla Pelicansin!

Perjantai-illan kitkerä tappio Kuopiossa on pyyhitty pois mielistä ja nyt on edessä syyslomaviikon huipennus. Lauantaina JYP kohtaa kotihallissa LähiTapiola Areenalla Lahden Pelicansin. Ottelu alkaa kello 17.00. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Molemmat joukkueet ovat varmasti ärsytettyjä ja valmiita taistelemaan voitosta. JYP taipui perjantaina KalPalle niukasti 2-3 ja Pelicans puolestaan hävisi kotonaan maali-iloittelun jälkeen KooKoolle 5-6. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen kiekkotaisto!

Kuopiossa JYP pelasi vahvasti 50 minuuttia, mutta menetti voittonsa viimeisellä kympillä.

– Pelattiin 50 minuuttia laadukkasti, mutta viimeinen kymppi ei sitä ollut. Nyt se jänne pitää säilyttää loppuun asti. Metsästetään sitä ehjää 60-minuuttista, JYP-valmentaja Jukka Ahvenjärvi toteaa.

Palautumisaikaa ei kummallakaan joukkueella ole ollut liikoja. Perjantaina ottelut loppuivat iltayhdeksältä ja tänään kiekko putoaa jäähän viideltä. Kokenut JYP-joukkue kuitenkin tietää, miten lyhyt palautuminen käytetään optimaalisesti hyväksi.

– Nyt on kyse siitä, että palautuminen pitää saada nopeasti käyntiin. Päät pitää myös tuulettaa tappion jälkeen. KalPa-peli pitää unohtaa nopeasti ja meidän täytyy aloittaa keskittyminen kohti lauantaita, Ahvenjärvi sanoi perjantain ottelun jälkeen.

– Meidän pitää olla Pelicansia vastaan heti täydessä sotisovassa ja parhaassa mahdollisessa iskussa, Ahvenjärvi jatkaa.

KalPa-pelin onnistujiin lukeutui ehdottomasti vasta lokakuun alussa 17 vuotta täyttänyt suurlupaus Anttoni Honka. Nuorukainen nakutti heti toisessa liigapelissää tehot 0+2. Ehkäpä kiekollisesti taitavan puolustajan maalihanat aukeavat jo tänään?

Kyseessä on joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Sarjataulukossa JYP ja Pelicans ovat kiehtovasti vain pisteen sisällä. Hurrikaanipaidat miehittävät taulukon kolmatta sijaa ja pussinokat ovat tuntumassa viidentenä.

Otteluun on tarjoalla mahtavia tarjouksia. Kaveripaketilla saat 40 euron hintaan neljä istumapaikkalippua. Perhecombo puolestaan tarjoaa sinulle istumapaikkalipun sekä hodarin, limun ja popparit kioskilta. Combossa hinta 15€/hlö. Ostettava vähintään 3 lippua (1 aikuinen ja 2 alle 13v. lasta).

Osta lippusi takuuvarmasti jännittävään Pelicans-otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.

Eikä tässä vielä kaikki. JYPin Raviliigan hevonen Julianne tulee lauantaina suureen kaupunkiin ja LähiTapiola Areenalle.  Juliannelle pystytetään aitaus A1-kulmauksen lähettyville, jonka luona hurrikaanivarsaa voi käydä tapaamassa klo 16 eteenpäin. Tilaisuus toteutetaan täysin Juliannen ehdoilla, nuoren ja kokemattoman hevosen kaupunkivierailu voi olla lyhyt. Eli ole ajoissa paikalla! Paikan päällä voi ostaa osuuden hevosesta.