A-nuoret sarjakärkeen

Päävalmentaja Lauri Merikivi sekä valmentajat Jaakko Heikkilä ja Roy Hellgren luotsasivat JYP A joukkueen sarjakärkeen.

http://www.tilastopalvelu.fi/…/…/tilastointi/index.php/etsi

Ennen maajoukkuetaukoa pelatut ottelut ovat olleet erittäin tiukkoja ja voitot välillä niukkoja. Tästä huolimatta vain KalPa on onnistunut riistämään JYPiltä täydet 3 pistettä sarja-avauksessa. JYP A on noussut useissa peleissä takaa rinnalle ja ohi. Kärsivällinen, taitava ja poikkeuksellisen kovaJYP A-joukkue on näyttänyt hurrikaanin merkit, jota muut joukkueet alkavat pikkuhiljaa kunnioittamaan.

Joukkueen menestyksen myötä myös yksilöt ovat nousseet esille. Esim. sarjan pistepörssin kärkijoukoissa on useita Jyppiläisiä; Mikkonen, Ratinen, Mustonen, Sihvonen.. jne.

Hienona yksityiskohtana mainittakoot, että Roy Hellgren toimii myös Mestiksessä Keupan MV-valmentajana. Omalta osaltaan Hellgren on ollut vaikuttamassa siihen, että myös Keupa on sarjansa kärjessä ennen maajoukkuetaukoa. Toinen merkittävä asia on JYP A kotiyleisö. Iloksemme voimme ilmoittaa, että Jyväskylän kotipelissä on ollut eniten katsojia A SM-Liigassa! JYP A kiittää kannattajiaan.

Merikivi siirtyy tauolla U18-maajoukkueen valmennusteamiin, mutta harjoittelu jatkuu Heikkilän ja Hellgrenin johdolla. Seuraavan kerran pelataan 17.11. Vaasan turnauksessa, jossa on erinomaiset olosuhteet ja järjestelyt kyseiselle tapahtumalle.

 

Kuva: Teemu Kukkonen