Huikea Pihlmanin ilta luvassa – JYP kohtaa Sportin!

Kaksi voittoa jo tällä viikolla napannut JYP kohtaa lauantaina LähiTapiola Areenalla Vaasan Sportin. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 18.30. Tule paikan päälle todistamaan, miten JYP-ikoni Tuomas Pihlmanin upea ura saa arvoisensa päätöksen. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Luvassa on siis huikea kiekkoilta! JYP kunnioittaa Tuomas Pihlman mittavaa pelaajauraa tarjoamalla miehelle vielä mahdollisuuden luistella hurrikaaninuttu päällä kotiyleisön eteen. Tätä ei kannata jättää välistä! Osta lippusi Pilen iltaan TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kairasi alkuviikosta kaksi tärkeää voittoa. Ensin kotikentällä kaatui Kouvolan KooKoo maalein 3-0 ja torstaina vieraskaukalossa Porin Ässät osumin 3-1. Edessä on jälleen takuuvarmasti kova vääntö, jossa kärsivällisyys ja taistelutahto palkitaan.

– Meillä on tällä viikolla vastassa kolme hyvin samantyyppistä vastustajaa. Varmasti myös huomenna, kuten viikon muissakin peleissä, meidän pitää kamppailla äärimmäisen kovaa. Sport on taisteluvalmis ja sisukas joukkue, päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

Pihlmanin illan merkitystä korosti myös päävalmentaja omassa palopuheessaan torstaina joukkueelle.

– Otettiin torstaina laadukas palauttava harjoitus jäällä. Korostin siinä lopuksi omassa puheessa, että tämä on Pilen ilta, Veltsu paaluttaa.

Torstai-illan Ässät-voitto oli ehkä parasta JYP-kiekkoa kokonaisvaltaisesti. JYP onkin hyvässä nosteessa. Reilun viikon aikana on varmistunut puolivälieräpaikka CHL-liigassa sekä kaksi isoa kolmen pisteen pottia kotoisessa Liigassa.

– Joukkue oli torstaina valmis ja pelitaktisesti noudatettiin hyvin omaa suunnitelmaa. Se oli kova suoritus, sillä Ässät oli vahvassa tilassa. Heillä oli tarve voittaa ja muutama kova uusi vahvistus mukana. Heillä oli kaikki piipussa, mutta hyvin kestettiin heidän avauserän momentum, Virtanen muistelee.

– Sitten taas käytettiiin oma momentum hyväksi toisen erän alkuun. Nyt ollaan hyvässä jänteessä. Sitä samaa meidän pitää jatkaa lauantaina.

Nyt on edessä jälleen kotipeli ja LähiTapiola Areenan upea kotiyleisö. JYPillä on mahtava sauma napata kolmas voitto putkeen, mutta se vaatii jälleen ehjää ja kypsää 60 minuutin peliä.

– Meidän pitää pysyä samassa jänteessä. Nyt on ollut alkukaudesta kyse voittamaan oppimisesta ja siitä että tehdään niitä voittavia asioita kentällä. Sinänsä meidän ei tarvitse muuttaa mitään, Virtanen pohtii.

JYP ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella yhden kerran. Lokakuun puolivälissä JYP haki täyden pistepotin Kuparisaaresta maalein 4-2. Tuolloin pelissä nähtiin varsin harvinainen maaliruisku, kun Nolan Yonkman tykitti kiekon verkkoon.

Onnistuuko Yoki myös huomenna? Entä mitä tekee huikeassa vireessä oleva Antti Suomelan hyökkäysvitja? Avaako myös Michel Miklik maalitilinsä tämän kauden osalta Liigassa? Nämä kysymykset ja monet muut selviävät parhaiten, kun lunastat lippusi lauantai-illan kiekkotrilleriin. Lätkä on parasta paikan päällä!