Hurrikaani jälleen tositoimissa – LähiTapiola Areenalla vastassa KooKoo!

JYP palaa jälleen tositoimiin jääkiekkoliigassa tiistai-iltana. Kotihallissa LähiTapiola Areenalla vastassa on Kouvolan KooKoo. Ottelu alkaa kello 18.30. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella vasta yhden kerran. Syyskuun puolessa välissä KooKoo nipisti kotikaukalossa voiton jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Tuolloin JYPin molemmat maalit tykitti kultakypärä Juuso Puustinen.

– Kouvolassa me ei ihan onnistuttu ja varsinkin avauserä oli huono. Revanssimielellä lähdetään peliin. KooKoo on hyvin liikkuva joukkue. Samoilla sijoilla taidetaan olla. Pisteitä me kaivataan todella, JYP-luotsi Marko Virtanen sanoo.

Viikko takaperin tiistaina JYP selvitti tiensä CHL-liigan puolivälieriin. Sen jälkeen joukkue on saanut ladata akkuja.

– Käytiin vielä keskiviikkona palauttelemassa jäällä. Sen jälkeen joukkue oli kolme päivää vapaalla. Meillä oli flunssaa ja muuta liikkeellä joukkueessa, joten tuli tauko siinäkin mielessä tarpeeseen, Veltsu toteaa.

– Tauko tuli meille kaikille todella hyvään paikkaan tiukan jakson jälkeen. Sunnuntaina palattiin jäälle ja nyt on takana kaksi jääharjoitusta. Joukkue on tosi energinen ja virkeä, Virtanen jatkaa.

JYP on 22 ottelun jälkeen sarjataulukossa kuudentena. Sanomattakin on selvää, että Hurrikaani mielii nousta korkeammalle. Voittovirettä metsästetään kynsin ja hampain KooKoota vastaan. Osta lippusi varmasti kihelmöivän jännittävään kiekkotrilleriin TÄMÄN LINKIN kautta.

Hurrikaanijoukkueella on edessään kolmen ottelun viikko. Torstaina JYP matkustaa Poriin Ässien vieraaksi. Lauantaina pelataan jälleen LähiTapiola Areenalla, kun vastassa on Vaasan Sport. Kyseessä on uransa päättävän Tuomas Pihlmanin ilta, jota ei kannata jättää välistä. Pilen huikean uran kruunaavaa iltaa ei voi missata! Osta lippusi lauantain näytelmään TÄSTÄ LINKISTÄ.