JYP hakee pikaista paluuta voittokantaan HPK:n vieraana

JYP koki perjantai-iltana kirvelevän tappion KalPalle kotikaukalossa. Tänään lauantaina Hurrikaani matkustaa ärsytettynä metsästämään HPK:n päänahkaa. Ottelu alkaa Hämeenlinnassa kello 17.00. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantaina KalPaa vastaan JYP oli avauserän nukuksissa. Tänään hurrikaanipaidat aikovat olla ytimessä heti avauskiekosta lähtien.

– Huomista kohti latautuminen ja valmistautuminen aloitetaan heti. Homma lähtee jokaisesta jätkästä itsestään. Tietenkin me lähdetään voittoa hakemaan, kaksi maalia KalPaa vastaan iskenyt Jani Tuppurainen toteaa.

– Parasta tässä on se, että pettymyksen jälkeen huominen tulee vastaan nopeasti. Meillä on taas tilaisuus laittaa kaikki likoon ja näyttää meidän todellinen taso, päävalmentaja Marko Virtanen säesti KalPa-tappion jälkeen.

JYP kohtasi HPK:n syyskuun alussa Jyväskylässä ja vei voiton tyylipuhtaan esityksen jälkeen maalein 4-1. Tuolloin Jarkko Immonen nakutti muhkeat tehot 2+1. Nähtäväksi jää, onko jälleen tänään Immosen ilta.

Varmaa on, että tiukka taistelu on Hämeenlinnassa luvassa. Kaikki pitää lyödä likoon ja varsinkin erikoistilanteissa pitää olla hereillä. Sarjataulukon 11. sijalla majaileva HPK on saalistanut kaksi voittoa peräjälkeen, mutta nyt Hurrikaani aikoo päättää orastavan voittoputken. Oman mausteensa peliin tuo varmasti myös viime kevään kiihkeät puolivälierät, jolloin JYP kukisti Kerhon otteluvoitoin 4-3.

Ensi viikolla on edessä tiistaina CHL-liigan neljännesvälierien toinen osaottelu Tapparaa vastaan vieraskentällä. JYP johtaa avaustaiston jälkeen maalein 3-1. Huippujännittävä viikko siis luvassa! CHL-taiston jälkeen JYP vetää viikon henkeä ja kerää voimia tuleviin koitoksiin.

– Ihan mukavaa kun tulee pikkaisen taukoa. Voidaan palautella, parannella pienet kolhut ja treenata hyvin. Aika kova on vauhti ollut, niin pikku tauko tulee tarpeeseen, Tuppurainen myöntää.

JYPin seuraava kotipeli LähiTapiola Areenalla on luvassatiistaina 14 marraskuuta. Silloin on vastassa Kouvolan KooKoo. Osta lippusi kiekkonäytelmään TÄMÄN LINKIN kautta.