JYP hakee voittoputkelle jatkoa – kotikaukalossa vastassa Jukurit!

JYP palaa miltei viikon tauon jälkeen tositoimiin Liigassa, kun perjantai-iltana kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla vastassa on Mikkelin Jukurit. Hurrikaanipaidat hakevat jatkoa kolmen ottelun voittoputkelleen. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

JYPillä on Liigassa harvinainen jakso meneillään, sillä yhdeksään päivään joukkue pelaa vain perjantain Jukurit-ottelun. Ensi viikolla homma jälleen ”normalisoituu”, kun Hurrikaani pelaa kolme kertaa.

– Me on harjoiteltu tämä viikko tosi hyvin. Se on harvinaista herkkua ollut tällä kaudella. Maajoukkuetauko meni marraskuussa levon merkeissä CHL-pelin jälkeen, mutta nyt on saatu tosi hyviä harjoituksia tehtyä. Nyt me on oikeasti treenattu kovaa ja nostettu tiettyjä teemoja esiin, päävalmentaja Marko Virtanen summaa.

Perjantai-iltaan JYP on valmistautunut todella huolellisesti. Kovat treenit alkuviikosta ja sen jälkeen on keskitytty tulevaan kamppailuun.

– Me on painotettu sitä, että tauosta huolimatta pelivalmius täytyy olla heti alusta asti tapissa. Oikea moodi täytyy saada päälle. Vedettiin myös torstaina sellainen treeni, jossa tämä asia korostuu, Veltsu sanoo.

JYPin itseluottamus on korkealla viime viikon kolmen voiton jälkeen. Ennen maajoukkuetaukoa JYP myös varmisti paikkansa CHL-liigan puolivälierissä Tapparan kustannuksella.

– Viime viikolla tosiaan otettiin kolme voittoa kolmeen peliin. Siitä trendistä nyt halutaan pitää kiinni. Se toi myös meille hyvän ja laadukkaan treeniviikon, Virtanen toteaa.

– Meidän on pidettävä omasta tasosta kiinni ja jatkettava voittavien asioiden tekemistä jäällä.

JYP ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, molemmilla kerroilla Mikkelissä. Hurrikaani on voittanut molemmat ottelut murskaavalla maalierolla 6-1. Perjantaina vanhoja on kuitenkin turha muistella. Jukurit on sarjataulukossa jumbona, mutta joukkueella on kova halu nousta ylöspäin. Viime viikolla Jukurit palasi voittokantaan ja kärsi kaksi niukkaa maalin tappiota.

– Jukurit on sitkeä joukkue, joka liikkuu hyvin ja tekee kovasti töitä. Meillä on ollut aina tiukkoja pelejä. Molemmat pelaa omalla sapluunallaan, Virtanen miettii.

Perjantaina on jälleen aika tulla LähiTapiola Areenalle ja kannustaa JYP voittoon! Osta lippusi Jukurit-taistoon TÄMÄN LINKIN kautta.